Christina Wedel // 21. august 2012 // 2 kommentarer

Er du også til biler ?

Vil du læse min mening om hvorfor kvinder også elsker biler ?

Peugeot har lavet en kæmpe undersøgelse om hvorfor kvinder også kan lide biler. Læs med HER

2 kommentarer til indlægget


 • Kære Christina.

  Har lige læst lidt på Facebook om / af dig, og om hvad du arbejder med og i det hele taget foretager dig. Er sikker på, du er en pige med fart over feltet og et vågent øje på hver finger. Du skriver og formulerer dig godt, men jeg vil, bare for din egen skyld lige bede dig huske at kontrollere din stavning. F.eks. skriver du “artikkel” med to k’er, og din mormors “ondulat” skulle have været stavet med u. Når alt kommer til alt, er det småting. Jeg skriver kun til dig, fordi jeg synes, du er værd at bruge krudt på.

  Dit “skriv” om søde Rose er da lige til at fryde sig over, og hvor har du ret – Skønt når nogen ser lidt godt ud, selv om de bare er på arbejde. Ville ønske der var flere mennesker som dig. Du stråler selv i hverdagen, er jeg HELT sikker på.

  Rigtig god vind i dit travle og spændende liv.

  Kærlig hilsen Kirsten Johansen

  • Kære Kirsten ! Tak for ros , og ja jeg staver ikke helt perfekt indimellem. Jeg gør mig ellers meget umage. Men jeg må give den en tand til.
   Knus og god dag

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *