Christina Wedel // 17. marts 2013 // 1 kommentar

Er du Petit?

Så er der mange der bare synes ” Du er heldig og har slet ikke lov at brokke dig for du kan få alt tøj til at passe”. ” Men petit er jo ikke bare at man er slank , man kan også være lille i højden, 145 eller 152 eller 162 cm og så kan det være svært at få tøj som på den ene side passer til barm og røv og så ikke også er kilometer for langt. Man kan også være petit ved at være ultra slank og uden ret mange former og lav. Så er det svært at klæde sig kvindeligt hvis man kun kan passe nærmest børne tøj. Petit kan også betyde bitte små fødder og et ønske om rigtige frække voksen sko er svært at opfylde, for de fleste mærker i DK går ikke så langt  ned i str. og man er henvist til børneafdelingerne i skobutikkerne.

Her har jeg prøvet at finde nogle butikker og web steder til dig hvor du burde kunne blive lækker og lykkelig i din Petit verden:

ASOS som er en udenlandsk hjemmeside med ufattelig hurtig servie og gode returnerings regler kan jeg VARMT anbefale

De er kendt for frække velsiddende jeans til petit tøser og deres kjoler er velsiddende og gennemtænkt i forhold til de udfordringer man kan have som “lille”

 

 

 

 

 

Gap som er amerikansk har størrelser fra 30 til 48 !! elsker dem . Her kan du gå på opdagelse og finder masser af skønne sager her til sommer.

 

 

 

 

 

 

Designers Remix som jo er et af vore egne helt store brands og de går helt ned til str 34. De har de smukkeste silhuetter ofte med med noget azymetrisk og tit detaljer på skulder eller cool draperinger på kjoler som netop også egner sig super til Petit silhuetten. De har en weshop men jeg vil klart anbefale dig at gå ind i en af deres butikker første gang. Det er tøj som skal prøves!

The Wild Flowershop er et amerikansk website jeg har fundet via Instagram. Er du til batic, nitter, logoer, sexy western og dance cool skal du checke dette site ud. Husk at tjekke tolf regler mht. at få det sendt fra USA til Europa.Det giover store bøder at blive snuppet.

 

 

 

 

 

 

Peter kaiser som er et tysk mærke går langt ned i størrrelser. De forhandles i mange butikker overalt i Danmark og kan også købes på Zalando

 

 

 

 

Kenza sko ligger både i København , Århus og Lyngby. Deres website er desværrre under ombygning så den kan du ikke bruge,men ring til dem. De har virkelig mange cool og internationale mærker helt ned til str. 32!

 

 

 

Hav en skøn søndag!

1 kommentar til indlægget


  • Skidegodt indlæg, Christina. I mine unge dage, hvor jeg både var slank og lille (jeg er 160 cm) oplevede jeg ofte, hvor svært det var at få figursyede kjoler til at passe. For det var jo lige præcis ikke bare længden, der var et problem. Det var sammenhængen mellem proportionerne generelt. For når man kun er 160 cm kommer er alting bare lidt kortere, og så er ærmerne for lange, taljen hænger nede på hofterne og brystudskæringen sidder også for lavt. At der så skal 10 cm oplægning til også er jo nærmest det mindste problem … 😉

  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *