Christina Wedel // 23. maj 2012 // 1 kommentar

Er du str. 40-42 i sko?

Så kan du godt få det lange ben foran!!!!

Det er i MORGEN ! læs mere HER

1 kommentar til indlægget


  • Vil blot lige sige dig tak for at have lagt link til Shoes On Sale her på Fjæsen.
    Det er nu lykkedes mig at få stiletter (i str 41/42) som jeg rent faktisk kan holde ud at have på i mere end 26 sekunder, og som kun er flaterende for mine ben – i modsætning til mine stewardesse-hæle, som i virkeligheden kun gjorde at jeg permanent så ud som om jeg havde skidt i bukserne.
    Så stor tak til dig – billeder følger når jeg har fået overbevist min mand om at de 4 par sko, der står i skabet, er sådan nogle David Copperfield som pludselig tryller sig selv frem fra Niagara Falls, selvom de er købt for maaaaange år siden

  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *