Christina Wedel // 03. januar 2014 // Ingen kommentarer

Er du til fuld knald og frække kjoler?

e630d891bd

http://www.femalefrog.com/vis/shop/kjoler/

Jeg må ærligt sige dette er en super grim men meget meget anvendelig netshop for dig der ikke kan få det sjovt nok. Femalefrog har tydeligvis et begreb og kjoler og kropstyper. De har styr på at der findes kvinder der ikke gider at ligne alle andre, som gerne vil vise sin krop og være en (funky og vild) del af gadebilledet.

Må jeg præsentere femalefrog.com

Jeg ved du findes derude. Dig som elsker striber og prikker, mønstre og farver.

Gå amok baby. Der er gode udsalgpriser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Forside Klub Wedel Kontakt

Få tricks til at blive lækker

Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

Du er nu tilmeldt