Christina Wedel // 29. juni 2012 // 3 kommentarer

Er jeg forelsket?……..Det ultimative udsalgs spørgsmål.

 

 

 

 

 

Jeg er FULDSTÆNDIG rystet over hvor mange lækre lækre sager der er på udsalg. Som stylist og brance menneske føler jeg med tøj branchen , for det er sgu ikke sjovt.

Fra en privat kvinde til en anden : KOM DERUD OG GØR STORE FUND!

Her har jeg været med mine kunder i denne og sidste uge:

Voigt på Østerbrogade, Trois Pommes på Strandvejen

Nord 

Day, Malene Birger, Tiger of Sweden, Filippa K, Gossip, Illum og Nørgaard På Strøget

Notabene og  Stip P  og Ash I Kronprinsensgade. Det er  også en super gade til mænd , specielt OZ. Check også Le FIX inde i gården bag Bruuns Bazar , som også er godt, de holder IKKE udsalg endnu, altså Le FIx. Næ nej det gør de i slutningen af sommer ferien som i gode gamle dage 🙂 , men gå ind og se hvad de har til ynge og lidt mindre unge mænd. Super cool sager

Luksus sager til minus 30,40, 50 og 60 % :

Kassandra Sko I Grønnegade

Apair og Rue Verte  i Ny Østergade

Max Mare på Østergade (strøget)

God jagt og husk kun at gøre gode kup, altså pisse dyre lækre ting til ingen penge, og ikke halvbilligt gøgl som sidder dårligt…..TAK

Stil dig selv dette spørgsmål når du står i Prøve rummet :

“ER JEG FORELSKET I DETTE STYKKE TØJ/DISSE SKO  OG I MIG SELV NU?” Kan du svare ja og det kilder i maven har du gjort et kup!!!. 

Er det din fattigdomsfølelse der taler til dig og du bare er ude på at sparre penge uden den store forelskelse, så læg lortet tilbage….

Kram

Fru Wedel

3 kommentarer til indlægget


 • Kære Christina,

  Jeg er en af dem, som også lige har startet udsalg. Konkurrencen er stor, og man føler, at man er nødt til at følge med, når de andre shops annoncerer udsalg. Klar – parat – start. Så ja, kunderne får nogle fantastiske tilbud til nogle rigtige gode priser.
  Men jeg synes, at du har fuldstændig ret i din kommentar, når man som kunde står i prøverummet. I mit “prøverum” håber jeg netop på at inspirere til denne gode følelse, som man som kunde føler, at man har gjort et godt kup ;o)
  Rigtig god weekend – og happy shopping.

  Diana
  myfittingroom.dk

 • Hvor er det en skøn pointe du har; “er jeg forelsket……..” Hmmmm, det har jeg aldrig tænkt på, men det vil jeg da dældulme lave om på.

  Smuk søndag til dig

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *