Christina Wedel // 21. juli 2012 // 2 kommentarer

Er jeg mon blevet sindsyg?

Er du bange for at jeg slet ikke skriver om tøj mere ? Tror du jeg skal være bilsælger ? Savner du noget mere med makeup og styling ?

Aicha min smukke datter

Det lover jeg at jeg fortsætter med,snart sammen med min smukke datter. Hun har overhalet mig indenom hvad angår makeup og begynder snart at blogge her en gang om ugen, for hun ved f.eks ALT om blush. Hun får pakker ind af døren hver dag fra makeupsites over hele verdenen som jeg kan hører i baggrunden fra hendes computer oppe på hendes værelse…..døgnets 24 timer.

Jeg er forøvrigt også ved at lægge sidste hånd på et kursus om at “Lave den perfekte hud” et kursus for dig som vil elske at kunne lægge den perfekte foundation, hud,base eller hvad du nu kalder det. Vi skal boltre os i primere, creme og pudderfoundation, concealere , mineralsk makeup og den gode gamle compact foundation. Hold øje med mit næste nyhedsbrev.

 

Hvad jeg laver for tiden? Jeg har har kørt og kørt og skrevet og skrevet. For snart, helt nøjagtigt i uge 33, kommer min første artikkel om biler i FEMINA, og jeg glæder mig.

JEG MENER NEMMELIG AT DEN RIGTIGE BIL ER LIGE SÅ VIGTIG SOM LÆKRE SKO.

Rammer jeg mon også dig? Elsker du biler, hader du biler, er du fuldstændig ligeglad med biler ? Gad du godt vide lidt mere uden det bliver for teknisk nørdemandeagtigt ? Det er min mission.

Hvad er det med mig og biler ?. Det er friheden og de fuldstændige forskellige oplevelser man kan få ved 2 typer biler. Lad os blive enige om at de alle har 4 hjul og nogle døre og en motor. Men er den lav eller høj, lydløs eller en bulderbasse, hvid eller sort?, stor eller lille?  Det betyder alt for mig.

I disse dage er jeg i Skagen og på Samsø , både på job og på lidt afslapning.

Jeg vågnede flere gange om natten af bare spænding inden jeg skulle hente denne baby. Det er en Jaguar XF. Du hører nærmere 🙂

 

2 kommentarer til indlægget


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt