Christina Wedel // 04. december 2009 // 2 kommentarer

Er jeg mon ved at blive gammel?

Sidste weekend røg vi på en ægte jule/romantisk plidder pladder tur til syd sjælland. Som nævnt før er jeg vild med julemarkeder.

Og et af de helt vidunderlige var her hosDSCN1786 Isabella Smith DSCN1783

DSCN1781DSCN1782DSCN1784

Og hvad købte jeg så? Hvad skulle jeg helt derned for ? Jo det skal jeg sige dig ! Hun har lavet de mest vidunderlige , velduftende, ufarlige, let nedbrydelige og SUPER effektive rengøringsmidler DSCN1802. Og ja, jeg er sgu ved at blive voksen. Jeg var som et barn i en slikbutik. Og så fandt jeg også en håndcreme som MANGE af mine veninder får i julegave, Den dufter af rose og er meget blødgørende. Og i disse dage hvor vi skal vaske hænder hele tiden, har jeg altid sådan en i tasken.

2 kommentarer til indlægget


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt