Christina Wedel // 27. september 2010 // 2 kommentarer

Før og efter hos Mette Holbæk

Mette Holbæk ÆÆÆÆlsker tøj og jeg elsker hende !

Hun har igen formået, før mig selv, at finde 2 af vores skønne kunder frem, både før og efter Line Thit og jeg havde haft fingre i dem.

Se lige her

Damerne hedder Strup og Strup

og så se lige Mettes Blog for at få hele den gode historie. Hendes Nye Business Bootcamp-teleklasser med Pernille Melsted kan varmt anbefales. Jeg tog forløbet sidste år og det har ændret min tankegang om min forretning radikalt. Som du kan læse længere nede skal jeg rigtigt igang med at holde kurser. For det er noget jeg elsker og er god til. Og det har jeg lært af damerne hvordan jeg får ind i min forretning. Hurra !!

2 kommentarer til indlægget


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt