Christina Wedel // 17. juni 2019 // 3 kommentarer

FAVORITTER! ALT DET JEG ELSKER LIGE NU 😍

Hej smukke!

Jeg elsker at dele mine favoritter med dig, og det er lige præcis det jeg vil gøre nu. Jeg har samlet alle de ting jeg elsker til dig i dagens video, og jeg snakker både om min yndlingsdrink, kunst og meget mere.

Jeg falder over nye ting hele tiden, og når der er noget jeg bliver forelsket i, deler jeg det selvfølgelig med dig. Blandt andet faldt jeg over de smukkeste sandaler på Capri som jeg bare måtte eje, og selvom du ikke kan få præcis det par jeg har, så ved jeg at der er massere mærker der laver sandaler der minder om. Det er en virkelig fin måde at bruge sko som smykker og give et hverdagslook lidt glam!

Hvad kan du ikke leve uden for tiden? Skriv det i kommentarfeltet nedenfor!

Produkter jeg nævner i videoen:

Kys!

3 kommentarer til indlægget


 • Nå ja OG kommer der snart mere omkring status med din træning ….. Vil gerne se og høre mere omkring træningen og kosten ❤

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt