Christina Wedel // 21. juli 2009 // 10 kommentarer

Find din indre Pin up !

DSCN1513

Jeg indrømmer det ! jeg er vild med at klæde mig ud og klæde mig på !. Jeg har lige været på job på Ibiza og hold nu mormor hvor kan de finde ud af det dernede !

Der er kvinder med MEGET korte kjoler, shorts og nederdele, uden at det er usmageligt ,og sko så høje og sexede at jeg fik lyst til at uddele priser for bedste gangart.

Jeg er jo ikke normalt en shorts eller meget kort kjole pige, for jeg synes selv de er lidt til den runde side (altså mine lår)….MEN MEN kan det nu være rigtigt at undertegnede har begrænsninger ???

Da jeg jo sætter en dyd i at udfordre mine kunder og også gerne mig selv, må jeg berette om mit seneste fund !

Jeg ELSKER PIN UP piger. Og er der noget jeg forguder er det matros og sailor looket. Du ved ; lille anker, blå og røde striber , kasket på skrå osv. Og se nu her ovenfor hvad jeg har fundet !

Pin up er for alle størrelser. Jeg finder altid  pin up bøger på udsalg med den ene skønne streg tegning efter den anden som inspirerer mig. Her kan du selv se med dine egne øjne hvor små og tynde eller runde og frække de var.DSCN1519

Nu er jeg så også blever en shorts pige, for denne lille matros sag sidder som en drøm, og jeg er ikke et øjeblik i tvivl om at jeg bliver nødt til at holde en sensommer fest med pin up som tema for at kunne have den på.

LAD DIG INSPIRERE AF MIG OG FIND DIN EGEN PIN UP PIGE !

10 kommentarer til indlægget


 • Ej det ville jeg elske at prøve, en foto session som helt uskyldig pin up. Jeg elsker tøjet, men tøjet og min krop passer bare ikke så godt sammen. øv øv.

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt