Christina Wedel // 29. maj 2012 // 3 kommentarer

Fingerspitzgefühl……..

Se hvad jeg fik med mail igår !!

Kære Christina Tillykke med fødselsdagen!

 

Din veninde Gitte Schramm har givet dig en fingerprintsanalyse i fødselsdagsgave. Gitte fortalte at du er med på hvad det er. Hvis du vil vide mere om mig, og hvordan jeg arbejder med hænder, kan du finde info om mig på nanarebecka.com.

 

Inden jeg kan give dig din gave, skal jeg naturligvis have et aftryk af dine fingerspidser og hænder. Jeg har fået din adresse og har pakket et brev til dig med fingerprint ark og blæk ark.
Når du har lavet dine aftryk, kan du sende dem retur til mig med posten, eller du kan skanne dem i en 200 dpi opløsning eller derover og sende dem som pdf filer til mig.
Jeg har lavet analysen inden vi tales ved. Selve samtalen gøres bedst over Skype, for så kan jeg optage både min og din lyd, så du har analysen på mp3 hvis du ønsker det. Samtalen varer ca. 45 min. Mit Skype navn er: nana.benjaminsen

 

Nedenfor finder du en beskrivelse af hvordan du tager dine aftryk, jeg også har vedlagt dine blæk ark. Jeg glæder mig til at høre fra dig!

 

Kærligst,
Nana Rebecka

Beskrivelse af hvordan du laver dine aftryk:

Fingerspidserne må du gerne lave 2-4 af per finger. Hele hånden rækker med en per ark.
Det er vigtigt når du tager dine aftryk, at de riller der er i dine fingerspidser kommer ned på papiret, da det er dem jeg analyserer. Det kan være svært at få hele fingerprintet med. Tricket er at det at tage fingeraftryk er en ‘blid handling’ stik i mod hvad diverse film bilder os ind 😉
Jeg beder dig også om et print af højre og venstre hånd. Dem bruger jeg til at give dig andre detaljer, som ikke er dit livsformål/livslektion, men som er centrale medspillere i livet her på jord (dine indiskutable behov feks.).

 

Helt konkret deler du blæk arket og starter med fingrene på højre hånd, derefter ligger du hele højre hånd på arket og trykker op under arket så hele din hånd har blæk på sig. Når du står med en sort højre hånd, lægger du den på print arket for højre hånd, trykker let oven på håndryg og fingre, og tager så hånden væk.

Hvis der er noget af din hånd der ikke er med, så er det helt fint. Det fortæller mig også en masse. Venstre hånd er naturligvis samme procedure. Med servietter og sæbe bliver dine hænder helt fine bag efter.

 

NanaRebecka Mentor
NanaRebecka.com

 

 

 


					
					

3 kommentarer til indlægget


 • Ideen med at optage det så man har en mmp3 fil at lytte til senere – den er BRILLIANT!

  Fortæller du os om resultatet? 😉

 • Hej Christina! Dette handler om noget helt andet. Nemlig at da jeg så og hørte dig på DALYFOs Workshop i Korsør, blev jeg så betaget af din flotte hårfarve.
  Jeg spurgte til den, og kunne skrive til dig for at få mærke og farve oplyst på denne måde. Nu trænger jeg nemlig til en ny farvning og vil MEGET gerne have din. Håber på hurtigt svar. KH Karin

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt