Christina Wedel // 17. juli 2015 // 3 kommentarer

Fix Me Friday – Blowout how Palma!

Hej,

Du har nok lagt mærke til de sidste 14 dage på min Facebook og Instagram, at jeg har fået en ny afhængighed. Idag viser jeg dig hvordan jeg får lavet den der fantastiske frisure, jeg vil bare lige sige, at fra jeg har fået føntørret mit hår til jeg skal vaske mit hår, går der 5 dage. Allerede der har jeg jo så sparet 100 vis af kroner på shampoo og produkter, som du jo ved fordi du har set hvordan jeg normalt får mine krøller (videoen er lige HER hvis du vil se eller gense den) 🙂 Hende jeg får det lavet af er Daniella Dif hos Palma, og om du så skal køre langvejs fra for at blive booket hos hende, er det dét værd som du kan se!

Du kan booke Daniella hos Palma lige HER

Husk at tilmeld dig mit nyhedsbrev, hvor du samtidig er med i lodtrækningen om en shoppetur + 5000kr med mig! Det gør du lige HER

Kys

Christina Wedel

3 kommentarer til indlægget


 • Hej Christina,
  Jeg er helt vild med den sang du har valgt som underlægningsmusik til dette. Kan du fortælle mig hvilket nummer det er og med hvem?

  Dbh. Anne

 • Hej Christina
  Tak for alle din skønne tips & tricks.
  Jeg er helt pjattet med musikken i denne video, og kunne også rigtig godt tænke mig at vide hvem det er og hvad sangen hedder ?
  På forhånd tak !
  Kh Malene

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt