Christina Wedel // 23. januar 2015 // 13 kommentarer

Fix me Friday…..FØDDER!

IMG_5169Det er min største frygt, min eget lille tabu. Mine fødder.

De er altid pæne om sommeren , men der ligger så meget arbejde forude. Og lige nu har jeg forsømt dem, fordi min elskede foddame gennem 16 år, Lene Pii havde besluttet at stoppe i sommers.

Så jeg har søgt nye græsgange..

Clinique Belnatur i Hellerup, som jo også laver mine fine gelenegle, har netop fået en “rigtig fodterapeut” sådan en med diplom og det hele. Hun hedder Maya.

Hun har fået mine klamme vinterfødder i behandling. Derudover flotter jeg mig med en massage, som gør underværker, specielt for mine hænder.

Se min hidtil værste film at lave ..ever. Men nødvendig, for jeg ved jeg ikke er den eneste som har svære fødder og elsker smukke sko med bare tæer i.

Skriv herinde hvorfor du skal være den heldige vinder af en laber fodbehandling med scrub og det hele. Til en værdi af over 400 kr.

Første gang du kommer, hvis du ikke vinder, koster en behandling 399, derefter er der rabatkort osv.

 

kram og skøn weekend!

13 kommentarer til indlægget


 • Åhhh gud hvor kan jeg godt relatere til det der med fødder! Jeg har de største komplekser over mine. Hælesprækker på dybde med Grand Canyon, tørre selvom de bliver smurt, neglesvamp på stortåen som jeg lige har fået bugt med og så er de der tæer der bare minus grimme. Ingen kærlighed at finde i mit hjerte for mine fødder. Vil SÅÅÅÅÅ gerne vinde en behandling!!!

 • Jeg går til ” Foddame” hver 5-6 uge sommer og vinter. Det er SÅ LÆKKERT. Jeg plejer at sige at jeg har engle-fødder når jeg går derfra

 • Jeg plejer faktisk mine fødder året rundt, simpelthen fordi jeg synes det er nemmest. Men jeg vil så gerne vinde en lækker behandling til min mors stakkels smadrede oversete fødder der nærmest aldrig bliver forkælet.

 • Du nævner i flere af dine videoer at de bliver lange eller for lange… Tværtimod… Det er en fornøjelse at se og høre dig… 10 minutter er ingen tid 🙂

  Og en gang fodforkælelse ville da ikke være af vejen… Med alle de behandlinger jeg har prøvet har jeg sjovt nok, aldrig fået en fodbehandling…

 • Dejlige Christina. Jeg har jo set alle slags fusser, og dine var da ikke de værste.(jeg kan en virkelig god, ulækker, og lidt pinlig sjov fod historie 😀 den får du en anden gang) Det er sandt hvad du siger om massage af fødder, ben og hænder arme, vi gør det bare ikke ofte nok. Menneskelig berøring er så så så vidunderlig. Bare kom på en gang hvor man har været lidt trist, hvis en ven enkollega, et familiemedlem, blot lægger en hånd om ens arm, så flyde det hele…på en god måde, men det bare for at give et billede af hvor vigtig det er at blive berørt, og hvis det er hos en massør, så er det jo bare dobbelt godt <3 nå, men altså. Hvis jeg skulle være så heldig at vinde sådan en fod behandling så skulle den gå til min lillesøster, som løber alt for stærkt for at få hverdagen til at hænge sammen ,som alenemor til to skønne unger og fuldtidsarbejdende på en skole for børn med autisme er der ikke megen tid tilovers til sig selv, og det fortjener hun 🙂 <3

 • Det er vigtigt med selvforkælelse! Dét praktiserer jeg gerne 🙂

  Jeg får en fodbehandling ca. hveranden måned. Jeg har også brugt stiletter i ca. 25 år og bruger også str. 41, og det er skønt at gå fra en behandling med babybløde fødder, fri for hård hud, med pænt klippede negle, fine neglebånd osv.

  Den dér massage så nu også skøn ud!

 • I øvrigt bruger jeg ikke pimpsten, når jeg selv skal holde den hårde hud fra døren. Jeg bruger sådan en svamp, der er grøn og ru på den ene side (og gul og blød på den anden). Den ru side er mild at skrubbe med! Og så smører jeg ind i creme eller olie lige efter badet.

 • Tak for alle de skønne indlæg. Alle jer der har skrevet ind; jeg trækker lod på mandag om en vinder til en laber forbehandling.
  Kram og god lørdag

 • Åh kan heller ikke undvære min foddame. Måske burde jeg overveje det sidste trin
  Gelelack.. Så bliver jeg da totalt toptunet. Har ikke de pæneste fødder (hammertå samt hård hud). Selv ham der laver indlæg til min løbesko, siger:” du har altså nogle underlige fødder…”. Tja tænker du, det siger han sikkert for sælge…men nej.. Min fødder er underlige og knap så pæne – som i grimme. Så fusserne bliver pakket væk–). Ha ha min kære mand siger endda med et smil på læben, vi må da ikke håbe, at børnene får dine fødder-:).

 • hey christina
  tak for medkig på fødder og tæer….men især hælen ku jeg desværre nikke genkendende til. så ja – jeg trænger ! …og ikke mindst mine fødder trænger, og ville blive noget så glade for sådan en omgang 😉

  kh gudni

 • Hmm. Fødder. Det er lang tid siden, de har fået opmærksomhed. Jeg forestiller mig, at labre fødder kan give samme glæde og gode følelse som lækkert undertøj. Og det kan man godt have brug for her i verdens længste januar, hvor der stadig er mørkt både på ud- og hjemturens femten cykel-kilometre. Derfor håber jeg på mig 🙂

 • Det ar en helt fantastisk god video 🙂 Tak!! …..Og man kigger ned på sine fødder, og bliver noget flov….. Uhhhhh du rammer altså nogle ømme punkter nogle gange 🙂 Men det er nok også meningen …. 😉 Jeg kunne virkeligt godt tænke mig at vinde det`gavekort, for jeg er nemlig sådan en`der altid gør en masse for andre, men glemmer at gøre noget for mig selv <3 Kærligst fra mig 🙂

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt