Christina Wedel // 05. september 2014 // Ingen kommentarer

Fix Me Friday – Gå mere i sauna!

Hej

Jeg har i denne uge snakket lidt om hvordan jeg for noget tid siden havde stres, og hvordan det at gå tidligt i seng virkelig har hjulpet mig. Her er en anden ting der virkelig hjælper mig, og giver mig ro i sjælen – nemlig at gå i sauna og dampbad. Jeg er altid pisse smadret fredag aften, og orker ikke at lave alt muligt, så derfor er det bedste jeg ved bare at være i dampbad og sauna hele aftenen. Der er forresten heller ikke særlig mange mennesker fredag aften inden mit træningscenter lukker, hvilket gør det endnu mere fantastisk.

Hvad giver dig ro i sjælen?

Kys
Christina Wedel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Forside Klub Wedel Kontakt

Få tricks til at blive lækker

Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

Du er nu tilmeldt