Christina Wedel // 09. oktober 2015 // Ingen kommentarer

Fix Me Friday – Håndsyet tøj hos Mette Bredahl

Hej,

Der er simpelthen ikke noget vigtigere end tøj der sidder godt! Som du ved, er jeg helt tosset med Mette Bredahl’s butik, og synes alle i alle størrelser skal besøge hende – for du vil bliver overrasket! Overrasket over hvor godt noget tøj kan sidde. I videoen ovenfor viser jeg dig nogle af mine yndlings ting hun har, og du kan se meget mere på hendes hjemmeside lige HER

I mit online kursus lærer jeg dig blandt andet meget mere om at finde lige præcis den type du er, så du ved hvad du skal gå efter næste gang du er ude og shoppe. Du kan læse mere om online kurset lige HER

Kys
Chrstina Wedel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *