Christina Wedel // 08. august 2014 // 1 kommentar

Fix Me Friday – Hvad er der i min taske?

Hej,

I dag vil jeg vise dig hvad der er i min taske, og nej jeg har ikke ryddet op før videoen – den er fyldt med ja… lort, men det er lort jeg ikke kan leve uden. Jeg håber håber håber at du også har en rodet taske, så jeg ikke skal føle mig så alene – hvis du har, så skriv det i kommentaren nedenfor, eller send mig et billede via min instagram af din taske! Instagram: @kissndrive

Jeg håber du får en dejlig weekend, og vi ses på mandag til en ny omgang Makeup Monday!

Kys
Christina Wedel

1 kommentar til indlægget


 • Tak for god underholdning 🙂

  Jeg har bevidst valgt en mindre taske for ikke at slæbe rundt for alt for meget. Ikke desto mindre rummer den pung, nøgler, kamera, telefon + lader, brilleetui, solbriller, 3 x lipgloss, Eight Hour cream, negleolie, USB-stik, diverse kvitteringer, 1 mini-dinosaur i plastik (arvingens), Kleenex, vådservietter, tandtråd, fire kuglepenne, to blyanter, Pariser-linser, en plade Ritter Sport og to Läkeroler i løsvægt!

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt