Christina Wedel // 14. august 2015 // Ingen kommentarer

Fix Me Friday – Hvordan børster jeg tænder?

Hej,

Idag fortæller jeg dig hvordan jeg børster tænder og hvilke produkter jeg elsker!

I videoen bruger jeg min absolut yndlings tandpasta!! Du kan købe den lige HER med FRI fragt. Det er forresten en af mine yndlings shoppingsider, fordi de har produkter man ikke kan få i Danmark. TAK www.Lookfantastic.com

Ud over det, bruger jeg en bæredygtig tandbørste jeg har fået fra www.My-fair-shop.com, (link til tandbørste er HER), den er lavet af bambus og som du kan se i videoen er jeg faktisk helt vild med den!

JA man kan også gøre sig umage når man børster tænder, så HUSK at gøre dig umage

Kys
Christina Wedel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *