Christina Wedel // 18. juli 2014 // 8 kommentarer

Fix Me Friday – Hvordan man køber bluser

hej,

Idag lærer jeg dig hvordan du bedst muligt køber den rigtige bluse. Om du har brede skuldre, smalde skuldre, store babser, små babser, you name it. Jeg er stor fan af bluser, og bruger dem næsten hver dag. De kan dresses ned, og de kan dresses op med en nederdel og et par stiletter. Men det er en jungel, og der er 1000 forkerte bluser du ikke skal købe. Derfor har jeg lavet denne guide til dig, rigtig god weekend!

Kys
Christina Wedel

8 kommentarer til indlægget


 • Hej Christina

  Herlig blog du har dig her, og jeg er især tosset med dine videoindlæg som både kæresten og jeg nyder at følge.
  Måske det er ved at være for sent, da sommeren allerede er godt i gang og bikinien er fundet frem, men men men nu har jeg læst en del om nogle bodywraps fra “It works” der detoxer forskellige områder på kroppen. Det fremstår som et vidundermiddel, men jeg ved ikke om jeg tør tro på det. Er det noget du kender? Og evt laver en lækker video med? Be-be 🙂

  • Kære Gry, hvor herligt det kan bruges. Body wrap lyder tilpas pinligt til at det må jeg straks teste.
   Tak og knus i varmen fra Samsø

 • Hej Hej -:) den hvide bluse med blonder på skulderne – hvor er den fra?
  (Du har den på sidst i videoen) Btw, som altid en super brugbar video
  Hej fra Bettina

 • Jeg kunne godt tænke mig fif til nederdel til moi 😀
  Jeg er ikke så høj, 163 cm, har sat røv lidt for tidligt – og numsen, lår og knæ er i øvrigt i en anseelig størrelse 😉 mave og overkrop derimod rimelig harmonisk!
  Jeg ville virkelig gerne gå en pencilskirt, men …. det er ikke helt godt, er det?
  Tak humoristiske og meget brugbare indlæg.
  Du er min krølle-gud, og jeg følger din anvisning hver dag 😀

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt