Christina Wedel // 23. oktober 2015 // 5 kommentarer

Fix Me Friday – Hvordan styler man læderbukser?

Hej,

I denne uges Fix Me Fridays, besøger jeg en af mine yndlings butikker Lygums som både har en fysisk butik i Nivå og en online butik du kan besøge lige HER. Jeg elsker at man kan prøve tøjet i butikken, og hvis man så kommer hjem og fortyder man ikke lige fik købt den der lækre bluse, så kan man købe den på nettet. Der er vildt god service, og de har noget for ALLE. I videoen viser jeg dig hvordan man kan style læderbukser, også dig der synes du er lidt for tyk til at ha stramme læderbukser på.

Husk at gøre dig umage,

Kys

Christina Wedel

5 kommentarer til indlægget


 • Jeg eeeeelsker dine videoer! Du inspirerer mig og får mig til at le! Det er nogle små honningdepoter i en ellers travl dag! Jeg er igen begyndt at ekspermitere med make-up, hvilket jeg sidst gjorde, da jeg var teenager. Har du nogle gode tips til bukser, der skjuler det lille håndtag(jeg vedligeholder med god chokolade)? Tak for super videoer fra din super personlighed!

 • Hej Christina
  Jeg er helt vild med din kjole som du har på i denne video. Hvor er den fra og er det en ny model.?
  Jeg er vild med detaljen af dine blonder indenunder. Super feminint og lækkert
  Kh Malene.

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt