Christina Wedel // 24. juli 2015 // Ingen kommentarer

Fix Me Friday – Min playlist og + bonus

Hello darling!

Juhu så blev det fredag. Der er godt nok gang i mit liv. Hurra Idag er min film fuld af musik

 

 

jeg har i denne uge filmet mit første online stylingkursus, som kommer til at hedde “Lær hvad der klær dig” jeg er meget meget spændt på hvad DU synes. Så glæd dig til midt August når det kommer ud.

Så har jeg startet en spændende samarbejde med Webshoppen www.ellos.dk og deres skønne kollektion “PLUS” til kvinder med kurver. Vi filmede i sidste uge 5 små guides til deres facebookside som snart bliver lagt op og her lagde vi en konkurrence op, sem endte i næsten 100 skønne spørgsmål fra kvinder med kurver

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Forside Klub Wedel Kontakt

Få tricks til at blive lækker

Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

Du er nu tilmeldt