Christina Wedel // 09. april 2016 // 1 kommentar

Fix Me Friday …Om den vildeste “Før fest” ansigtsbehandling

Åhhh jeg er snart træt af min egen undskyldninger. Der sker SÅ meget spændende i mit liv. Og lige så meget ikke spændende.

Anyway, min tid løber af sted med mig og jeg har haft seriøse tekniske prolemer med den film du netop skal se. HALVDELEN af mine klip forsvandt pludselig og jeg har måtte lave alt om 2 gange.

Filmen her handler om en behandling som hedder Fire And Ice. Det er frugtsyre. Og jeg var bange. Men det er der slet ikke grund til.

Fjola som ejer  www.facia.dk sammen med Pia Krejler er vildt dygtige.

Så nu får du den altså på en lørdag aften, jeg håber du får tid til at se alle 8 minutter og 32 sekunder. Trust me… jeg har klippet og klippet så meget jeg kunne.

 

Enjoy og glæd dig til I MORGEN søndag hvor jeg skriver en MEGET lang guide i mit nyhedsbrev om alt muligt om tøj, kroppe og shopping. Jeg har været hos så mange skønne kvinder den sidste tid, og det gik op for mig at der er en del virkelige vigtige punkter jeg kan noget magisk.

 

Kram og god lørdag aften

 

/Christina

 

 

1 kommentar til indlægget


 • Hej Christina ….😊 Fed film – hvilket mærke/nuance og hvad brugte du rundt om dine øjne da du lagde makeup? Jeg er 50 år og af den skole hvor det hele bare sku være mørkt foundation all over – ved godt det med de lyse nuancer specielle steder men ikke rigtig hvad jeg skal bruge 😳

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt