Christina Wedel // 29. maj 2015 // 8 kommentarer

Fix Me Friday – Om peeptoe sko og Strømper

Hallo Lady

Undskyld der er lidt langt mellem snapsene. Jeg har haft den VILDESTE UGE. Holdt mit livs ønskeforedrag, kørt Kæmpe Mercedes på Bane i Sverige, lukket en spændende ny aftale med laber kunde og haft fødselsdag.IMG_7441

I søndags var jeg til fødselsdag hos min frisør, og der havde jeg pludselig en voldsom lydt til at dele en af mine mange tricks med dig.

Jeg elsker Peeptoe sko, altså åbne sko hvor man kun lige kan se 3-4 tæer, men grundet den forsinkede sommer har jeg ikke lyst til at fryse og vil så blive nødt til at have en naturlig strømpe på. Dem findes der en hel del af på markedet, for det er nemmelig super moderne at have flotte lysebrune sommerstrømper på. Ikke tætte matte mormorstrømper, men floirlette silkestrømoer med lidt solskin. Men hvad så med tæerne i mine åbne sko??

Se mere her

 

 

 

Møs i måsen

 

Christina

 

 

8 kommentarer til indlægget


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt