Christina Wedel // 19. september 2014 // 2 kommentarer

Fix Me Friday – Snyder jeg ?

fotoSå kan du godt komme igang med at have en mening. Jeg får skudt Restylane i fjæset i denne film. Og jeg er så glad for resultatet. Jeg har prøvet det før. Jeg elsker mine rynker om øjnene, men ikke min hønserøv eller mine fuger der får mig til at se træt ud på film.

Helt ektraordinært kommer der også en film lørdag. En god film om myter og fejlopfattelser af disse behandlinger når jeg snakker med N’age pressechef, Karina Von D’ahe. her ser vi også på før og efter billeder, og jeg viser dig hvordan jeg ser ud dagene efter..

Læs alt om den cool klinik lige her

 

Enjoy og nyd din fredag

 

 

2 kommentarer til indlægget


 • Jeg er spændt på at se filmen på lørdag for at høre mere om, hvad det er. For jeg tænker, at det er et giftstof, som man sprøjter ind i huden, og det føler jeg mig ikke tryg ved …

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt