Christina Wedel // 22. august 2014 // 1 kommentar

Fix Me Friday – Sugaring hos Beauty Avenue

Hej

 

SÅ er filmen her. En lang og informerende video om sugaring, hvor jeg har benene i vejret og demonstrerer hvordan en sugaring behandling foregår hos min YNDLINGS spa, Beauty Avenue på Frederiksberg. Det er super grænseoverskridende, men jeg gør det gerne for jeres skyld. Jeg vil have du ser denne video, ringer til Beauty Avenue og bestiller en tid til sugaring – så du forstår magien ved det. Det vil ændre så meget i dit liv, og du vil føle dig mere sexet og ren – det lover jeg. Alle behandlerne hos Beauty Avenue er fantastiske, så der er frit valg på alle hylder. Bestil din tid lige her: http://www.beautyavenue.dk

Hav en dejlig weekend, og vi ses på mandag.

Kys
Christina Wedel

1 kommentar til indlægget


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt