Christina Wedel // 01. august 2014 // 2 kommentarer

Fix me Friday – Threading hos Beauty Avenue

Hej

I denne uges Fix Me Friday, tester min datter Beauty Avenues threading teknik, der er en gammel metode til at lave smukke øjenbryn. Som smukke Stella fra salonen også nævner i videoen, er øjenbryn en meget personlig ting, og det der virker for min datter Aicha, er måske ikke det der vil se bedst ud på dig. Jeg synes bryn er noget af det vigtigste for vores udseende, det er rammen om vores ansigt og dårlige bryn er ALDRIG godt. Derfor anbefaler jeg alle at booke en eyebrow-shaping konsultation hos de dygtige damer i Beauty Avenue, de ved præcis hvad der vil være bedst for dit ansigt.

Du kan booke en tid hos Beauty Avenue lige her: http://www.beautyavenue.dk

Hav en fantastic weekend, vi ses på mandag til Makeup Monday

 

Kys

Christina Wedel

2 kommentarer til indlægget


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt