Christina Wedel // 16. august 2014 // Ingen kommentarer

Fix Me Friday – Udklædning til temafester

Hej

Ja, jeg ved godt det er lørdag… Mit internet drillede igår, så i stedet får du fredagsvideoen nu. Jeg skal til temafest i aften, og da jeg jo ikke er en der gør noget halvt, tog jeg til Amorin, som er min no.1 udklædnings pusher for at finde det perfekte outfit.

Næste gang du er inviteret til en temafest, så prøv at kom med fuldt kostume i stedet for bare at tage en cowboy hat på, eller nogle katte øre. Man får det nemlig meget sjovere når man har gjort sig umage, og går all out. De har mange fede kostumer hos Amorin, og de er virkelig søde til at hjælpe. Læs mere om dem her: http://www.amorin.dk

Hvis du vil se hvilket kostume jeg valgte, så tjek min facebook @kissndrive eller min facebook @christinawedel for billeder.

Kys
Christina Wedel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Forside Klub Wedel Kontakt

Få tricks til at blive lækker

Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

Du er nu tilmeldt