Christina Wedel // 27. juni 2014 // 1 kommentar

Fix Me Fridays – Damp dit tøj

Hej

 

Du skal sikkert ud og danse i aften, eller også skal du bare ud med din mand eller kone og spise middag. Der er ikke noget mere sjusket end krøllet tøj, og her får du mit tip til hvordan du lidt lettere end at hive det gamle strygejern frem, kan få dit tøj til at se fint og nyt ud. Det tager ikke meget mere end et par minutter, og det gør stor forskel. Selvom du måske ikke synes din trøje er krøllet, lover jeg dig at andre lægger mærke til det.

Jeg troede en damper kostede flere tusinde kroner, men det gør den slet ikke. Den jeg bruger både på arbejde og privat, er den her: http://www.manneq.com/letvaegts-steamer-1400w-m-tojstang.html

Jeg ved godt jeg siger i videoen at den koster omkring 1200kr, det gjorde den også dengang jeg købte den, nu er den lidt dyre, men jeg har fundet et link der har fri fragt, så der sparer du nogle penge. Man kan sikkert også finde den et andet sted billigt, muligvis på amazon, men det link jeg har linket her har fri fragt!

Jeg håber det kan hjælpe dig til at gøre dig lidt mere umage, fordi det er spild af godt tøj hvis det altid er krøllet at se på.

Kys

Christina Wedel

1 kommentar til indlægget


 • Sejt 🙂

  Jeg er en af dem der overhovedet ikke ejer et strygejern – gider det ikke! Men det der ligner noget selv jeg kan klare!

  Ryger straks på den mentale ønskeliste 🙂

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt