Christina Wedel // 04. juli 2014 // 20 kommentarer

Fix Me Fridays – Lær at gå i høje sko

Hej

Jeg hører altid kvinder have en masse undskyldninger for hvorfor de ikke skal tage høje sko på. “jeg er for høj”, “det gør ondt” osv osv. Jeg er 178 cm høj, og jeg har altid TÅRNHØJE sko på. Hvis det er fordi du er bange for at mænd synes du er for høj, falder du for de forkerte mænd. En RIGTIG mand føler sig ikke truet af en høj kvinde, så hop op i skoene. Hvis du er en lille skid, skal du nærmest sove i stiletter, og du har ihvertfald ingen undskyldninger. Det handler om at finde den rigtige form, og ikke bare købe de billigste du finder. Man betaler nemlig for hvad man får her!

Er der andre ting du vil have jeg fixer for dig, så skriv dem i kommentaren nedenfor!

Kys
Christina Wedel

20 kommentarer til indlægget


 • Jeg er 179 cm høj og går næsten altid i stiletter/høje hæle. Ja, jeg bliver høj, men jeg føler mig SÅ flot og feminin i stiletter. Jeg har dog aldrig tænkt over det med stiletten, der sidder direkte under hælen. Så dér jeg lærte noget nyt. Tak for det 🙂

 • Tusind tak for en lækker video. Jeg vil straks til at komme op i højderne igen. Har du et ekstremt godt tip til når man får ondt i “trædepuderne”? Det døjer jeg med, når jeg har højde på skoene. HJÆÆÆÆLP!

  • Hmm vipper lidt fra den ene for til den anden ligesom mig og bider det i mig. Smider skoene under bordet.
   Og sørger fOr at købe sko i en RIGTIG GOD KVALITET.
   Kram og tak for begejstring

 • Tak for endnu flere fif – love it. Min udfordring er at jeg er en str 42 i sko. Det giver udfordringer mht til sko. Har du nogle fif ?
  Hej fra Bettina

 • I forlængelse af denne -vil du så ikke lave en “sådan går du i stiletter”. Jeg kan stadig have svært ved det. Skal man sætte hæl eller tå først -eller foden lige ned? Hvordan ser det mest elegant ud? Hvordan skal man placere vægten for ikke at miste balancen?

 • Hej. Tak for alle de gode råd 🙂 Jeg er mest en jeanspige, men kunne rigtig godt tænke mig at gå mere i nederdel eller kjole. Synes dog ofte nederdele enten er for korte til arbejdsbrug eller for konede. Kan du mon lave en video om hvordan man ser hverdagslækker ud i nederdel?
  Mvh Rikke
  PS. Ville vildt gerne være med den 28/8 men kan desværre ikke den dag. Håber du laver noget lignende igen.

 • Lige en deler til fødder i str 42. Bootz.com, kgs Nytorv har også en del. Sidste butik også større end 42.
  Faldt over (slog mig ikke-:)), Paul Green laver også sko i store str.

 • Jeg har først lige fået set dette indlæg – da jeg har været på ferie væk fra computeren 🙂

  jeg har så det problem i forhold til høje hæle (og alle andre sko) at jeg bruger str 34-35 og det er møg svært at finde damesko i det hele taget i den størrelse 🙁

  har du nogle tip??

 • Hej Christina!

  Først og fremmest tak for at du deler ud af dine gode råd og erfaring! 🙂

  Jeg er en høj kurvet kvinde på 39 år med store bryster, hvilket jeg ikke vil klage over 😉 – men men men… jeg kan rigtig godt lide habitjakker, men har svært ved at finde den korrekte model pga min barm. Jeg kommer nemt til at se stor ud fra siden. Har du et godt råd til hvilken type habitjakke jeg skal vælge?
  Tak for dig og din blog 🙂
  De bedste hilsner fra Lotte

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt