Christina Wedel // 20. juni 2014 // 14 kommentarer

Fix Me Fridays

Hej

Idag handler det om shapewear, og det er en ting jeg er utrolig passioneret omkring. Det er få mennesker i verdenen der ikke har brug for shapewear, måske lige Cameron Diaz og Gwyneth Paltrow, men ud over de to – kan det gøre næsten alle lidt strammere og mere jævn at se på.

Idag findes der shapewears derude, som ikke er ligesom et korset man spænder på kroppen og så kan man ikke trække vejret hele natten, men jeg kan kun anbefale to mærker. Maidenform og Wolford.

I videoen bruger jeg denne sag: http://www.magasin.dk/underkjole-med-indbygget-body/VA01781629-00163784_061.html til 449kr

Jeg vil anbefale dig at tage ind i Magasin eller Wolford på strøget, og finde den der passer bedst til dig. Så kan du bruge alle de kjoler du har hængende inde i skabet du synes er ALT for stramme, og viser både bh-dellerne og topmaven.

Jeg håber I kan lide videoen, hvis der er andre ting I gerne vil lære af mig, så skriv det i kommentaren nedenfor. Det kan være alt fra krølning af hår til hvad man skal have med i tasken når man skal på date – så skal jeg se hvad jeg kan gøre.

Hav en fantastisk weekend, vi ses igen til Makeup Mondays.

Kys

Christina Wedel

14 kommentarer til indlægget


  • Man kan også få Maidenform hos zalando.dk. Så hvis man ikke bor i en storby, kan man finde det der passer en når man er forbi en magasin, og derefter købe på zalando.dk når man får brug for noget mere. Bare et tip.

  • Tak for tippet! Jeg har brugt H&M’s højtaljede shapewear-trusser og er glad for dem, men jeg har brug for noget, der dækker lidt mere af kroppen. Jeg må vist i Magasin og kigge efter Maidenform 🙂

  • Smukke Christina, jeg har lige netop den “underkjole” som du viser her og jeg har et problem… Den kravler op, hvorfor gør den det? Det er så irriterende for den gør nemlig at kjolen sidder så pænt og samtidig føler jeg mig også lidt påklædt indenunder 😉 Det ser bare lidt sjovt ud (mest for dem som kigger med) når jeg står med hænderne under kjolen hver 5. min. for at trække den ned.

    • Køre Rikke
      Ja den kryber også op på mig, ikke hele tiden men efter noget tid. Den burde være længere, men det er fordi vi er så lækre og lange i Skandinavien tror du ikke ?
      Jeg trækker ned i den sådan lidt koket og de fleste smiler bare…
      Men du har ret.
      Knus

  • Kære Christina Wedel.
    Tak for alle dine super gode indlæg : )
    1) Jeg kunne godt ønske en video med råd om hvordan man bruger/binder tørklæder. Jeg har virkelig mange typer og størrelser, men lige det der med at får det til at se smart ud…….. og ikke blot “holde-varmen-looket”
    2) Og en video om nylonstrømper. Hvilke farver, tykkelser? Kan man overhovedet bruge farver ud over grå og sort ? og til hvad?
    Blot et par forslag/opfordringer : ) ♥

  • Kære Christina,

    Kan du anbefale en god model til når man har bukser på? Gerne stadig en, der ikke er to-delt? Evt med eller uden ben?

    Tak

    • Kære malene. Skørtet er så tyndt at du ikke kan se det igennem byder hvis du lader det sidde højere oppe for at have bukser på. Så jeg bruger samme body til bukser også.

      Knus

  • Hej Christina
    Jeg har længere oppe spurgt om producenten af din smukke kjole, og det er fordi jeg finder det svært at finde fine tætsiddende kjoler, der er egnet til både hverdag og fest, så måske det også kan være et emne? 🙂

    • Kære Mila
      Godt spørgsmål!
      Jeg kender jo bedst Maidenform:
      Str.32/34 skal tage small
      Str. 36/38 medium
      Str.40/42 large(hvis stor mave) XL
      Str. 44/ xl
      Str 46/48 Xxl
      Knus og GOd aften

  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Forside Klub Wedel Kontakt

    Få tricks til at blive lækker

    Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

    Du er nu tilmeldt