Christina Wedel // 26. november 2017 // 2 kommentarer

FØLG DINE DRØMME, OGSÅ NÅR DET ER SVÆRT!

Hej,

kender du det, at du har en drøm der virker så uopnåelig, at du næsten giver op? Dagens video handler om netop dette, fordi jeg tog til New York i forbindelse med at jeg ville have min bog udgivet derovre. Jeg fik ikke nogen deal denne gang, men det har egentlig ikke stoppet mig. Jeg ved at den ville blive en succes derovre, og derfor bliver jeg også ved. Det er egentlig budskabet i dagens video, du skal ikke bare give op, hvis det er en af de der store uopnåelige drømme. For tænk nu hvis, at det rent faktisk lykkedes….

Du kan købe min nye bog “se godt ud”, lige HER.

KYS

2 kommentarer til indlægget


 • Skønne, seje kvinde. Dit amerikanske bogprojekt ER en succes! Det med at tro på noget kan lykkes, drømme blive indfriet, det kan hjælpes på vej med AFFIRMATION. Det vil sige at man bekræfter sig selv i at en given ting kan ske, ved at sige det ER! Eksempel. Da jeg var purung, og ludfattig og flyttet hjemmefra i min første lejlighed, skulle jeg betale en el-regning, men jeg havde ikke penge til at betale den. Hver dag skrev jeg ned på et stykke papir: Tak fordi jeg betaler min regning til tiden. Og ved du hvad Christina, (og jeg lyver ikke) samme dag som pengene skulle forfalde, modtog jeg en check fra Gramex på NØJAGTIG det beløb regningen lød på. Vildt scarry, for det VAR vitterlig nøjagtig på kroner og ører! Jeg tror vi kan bruge affirmationer i forhold til mange ting i vores liv. Vi skal ikke sige, jeg ønsker det og det, for så ligger det hele tiden ude i fremtiden. Ved at sige tak fordi jeg HAR, så får vi også. Giver det mening? Jeg fornemmer i alle tilfælde at du gør brug af denne teknik. Måske bevidst, måske ubevidst…!
  Når jeg møder dig i januar, tager jeg min/din bog med, så du kan signere den. Tak fordi du GØR det 😉
  Kh Pernille

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt