Christina Wedel // 23. august 2013 // 4 kommentarer

Foredrag på Fyn til 100 kr.

Jeg har netop afsluttet en større session af skønne shoppe kunder rundt i landet.

Esbjerg, Århus, Kolding, Valby, Gentofte, Hvidovre, Ålborg er nogle af de byer jeg har været i. Disse ture elsker jeg, for dels oplever jeg IGEN OG IGEN hvorfor jeg laver det jeg gør, og jeg bliver konstant mindet om hvor mange gode og vigtige spørgsmål der stadig er derude.

Her er et par af dem:

Rigtig mange ved endnu ikke hvad hemmeligheden er bag at lære at gå i kjoler til hverdag, nemmelig at starte fra bunden med sko/støvler og strømper.

-Flere ved ikke at der er nogle super lette retningslinjer for hvor lange præcis dine  støvler skal gå op af benet og om du kan gå i ankelstøvler eller ej til kjole.

-Endnu flere har endnu ikke opdaget hvorfor underkjoler er opfundet osv osv.

 

Jeg er blevet inviteret til at holde et foredragd. 12-9 fra kl. 19 om netop dette og meget andet på Gl. Brydegård som er et vidunderligt hotel/konferencested og ikke mindst en vidunderlig restaurant på Fyn. De holder nogle skønne aften arrangementer året igennem.

Se invite til min aften her:

 

Ses vi ? først til mølle og PS: jeg ville komme og spise først. Det gør jeg i hvert tilfælde..

4 kommentarer til indlægget


  • Hej Christina, jeg er lige stødt på din blog (via beautyspace.dk) – og det foredrag her er jeg da så ked af at være gået glip af! Mon du på et tidspunkt holder et lignende, i Hovedstadsområdet? Jeg er virkelig udfordret på det der kjole-til-hverdag-hvad-med-fodtøjet-område. Mit arbejde kræver behageligt fodtøj, da jeg nogle dage står og går meget. Jeg har en slank krop men med (abnormt) brede lægge, så almindelige langskaftede støvler kan jeg kun skyde en meget hvid pind efter. Og ankelstøvler giver virkelig stolpeben, synes jeg. Hvad er det så lige man gør?

  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *