Christina Wedel // 13. januar 2019 // 1 kommentar

LISBETH GIK FRA KEDELIG TIL VELFORTJENT LÆKKER

Hej smukke!

I dag skal vi snakke om hvordan Lisbeth gik fra kedelig til velfortjent lækker! & hvad betyder det egentlig at være velfortjent lækker? Jeg synes jo at ALLE fortjener at føle sig lækker, men det er ikke alle der gør det desværre. Mange kvinder føler de ikke fortjener at se godt ud, de ikke fortjener komplimenter, at de ikke fortjener at “stikke ud” og blive set. Mange kvinder venter til de der 5 kilo er væk, eller de har mere tid, eller hvad din undskyldning nu er.

Lisbeth har været på mit 28 dages forløb Se Godt Ud, som igennem 28 dage tager dig igennem alt du skal vide om kropstyper, stiltyper, make-up, overgangsalder og meget mere. Hun har efter et længere sygdomsforløb, “glemt” at gøre noget ud af sig selv, og er oftest bare trukket i det bløde tøj. Efter mit kursus, føler hun sig smukkere, bruger mere tid på sig selv, har fået ryddet ud i hendes garderobe så der kun er det hun elsker, og køber nu KUN tøj der passer til hendes kropstype.

 

Hvis du også gerne vil med på mit forløb, så starter næste hold d. 4 februar, og tilmelding er åben allerede nu LIGE HER.

I aften kl. 20.00 går jeg LIVE på min Facebookside Fru Wedel, hvor jeg netop snakker om at blive bedre til at få opmærksomhed og tage imod komplimenter.

1 kommentar til indlægget


 • Hej Christina.
  Jeg vil gerne være med på din kursus , som starter i februar .
  men jeg kan ikke finde ud af, hvilken kropstype jeg er? Jeg har set alle dine YouTube video , købt bogen .
  Jeg får ikke ret meget ud af det, for jeg ved ikke hvilken kropstype jeg er , at det samme kan sker for mig når jeg køber online kursus .
  de bedste hilsner
  Yasmin Talit

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt