Christina Wedel // 27. august 2017 // 3 kommentarer

GÆT HVEM DER HAR FÅET EN KÆRESTE!

Hej,

Idag snakker jeg om noget ret personligt. Som jeg jo har givet udtryk for nogle gange på min blog, har jeg i virkelig lang tid, IKKE ville have en kæreste. Men lige pludselig skete det alligevel, og jeg er mega forelsket og glad. Hvis du vil høre den skøre historie om hvordan det skete, og se et billede af min nye mand, så se videoen ovenfor.

HURRA for kærlighed.

Kys.

 

3 kommentarer til indlægget


 • Fedt fedt fedt <3 Står i nøjagtig samme situation efter 12 år mere eller mindre alene. Mødte min amerikanske "kæreste" for et par måneder siden her i dk. <3 <3 <3
  Held og lykke til jer to 😉

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt