Christina Wedel // 24. juni 2016 // Ingen kommentarer

Gavekort til Anne Sax

sommer ny orangeVINDEREN AF GAVEKORT TIL 1000 kr. ER FUNDET
Jeg har fundet vinderen af et gavekort på 1000 kr. til Anne Sax lingeri. Vinderen skulle beskrive hvorfor hun har tilmeldt sig mit 21 dages Sommerferie Makeover forløb som netop handler om at vi danske kvinder gør alt for lidt ud af os selv, når først livet, jobbet, børnene og karrieren rammer os.
Hendes begrundelse kommer her:
Kære Christina
Din Sommer Makeover kommer som kaldet fra himlen! Jeg er netop så småt ved at dukke op til overfladen igen efter et hårdt forløb med barn nr. 2. Jeg føler mig gammel, slidt og gråhåret. Jeg er den typisk småbørnsmor, der sørger for at alle de andre har det godt, har fået pænt tøj på og redt håret, mens jeg selv haster ud af døren med pletter på tøjet og flade, praktiske sko. Og nå ja, så har jeg også en mor, der ubevidst lærte mig, at det var lidt skamfuldt at ‘maje sig ud’ og gøre noget ud af sig selv. Næste år bliver jeg 40 år, og jeg har VIRKELIG brug for snart at komme op i gear, prioritere mig selv og føle mig lækker. Hjælp mig!
Knus,
AM
P.S. Det er virkelig pinligt – men jeg har kun én b.h., jeg kan passe. Den er over 3 år gammel. Jeg har bare ikke haft overskud til at købe noget nyt. Magter ikke prøverummet. Og tænker at jeg først køber det lækre undertøj, når jeg liiiiige har tabt de der 10 kg.
Er det ikke herligt og ærligt!!
Hvis du også vil tilmelde dig det forløb, smutter du bare herover: 21 dages Sommerferie Makeover

Ja der står at der stadig er en konkurrence, og det er der også. Det er bare NY. Så der er altså en nyt gavekort på højkant til 1000 kr.

 

Smækkys her i solen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Forside Klub Wedel Kontakt

Få tricks til at blive lækker

Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

Du er nu tilmeldt