Christina Wedel // 24. december 2009 // 1 kommentar

Glædelig JUL alle I skønne mennesker !!

Jeg elsker jo når folk gør sig umage !

Så jeg må jo dele dette med dig :

DSCN1817DSCN1818DSCN1819

Er det ikke vildt !!

Jeg vil godt benytte chancen for et sidste råd inden jul. Prøv at være en dejlig julegave selv. Slut året med at bruge ferien og aftenen i aften på at føle dig smuk og skøn. Gør det bedste du kan. Tro på at du er aller lækrest når du selv kan føle det.

Jeg har nu tabt 14 kg og netop fået lavet nye billeder. Nøj hvor er jeg dog godt tilfreds med resultatet. Og jeg er IKKE kommet sovende til det. Jeg har knoklet og slidt.Stået meget tidligt op, diskuteret med kager på tallerkner. Jeg har prøvet af falde i og æde en kage, for så at konstatere at det var det sgu ikke værd, for jeg blev så træt at selv tornerose ville vågne af sig selv før mig ! Jeg har skiftet en stor del af min garderobe ud, og det har været spænnende og nyt, for jeg har skulle smage min egen medicin !. Og JO TAK den virker. Jeg ELSKER at gå i butikker og benytte mig af personalet. Jeg er blevet god til at tage 2 str. mindre og HOLDE EN FEST OVER DET.

Men det vigtigste er at jeg OGSÅ  følte mig lækker  14 kg større!. For jeg gjorde mig også umage der. Jeg pakkede mig selv ind (og ud) som en god gave jeg holdt af. Jeg taler generelt pænt til mig selv, og det kan jeg godt lida , kan jeg mærke !

Så tal pænt til dig selv smukke ! Og god jul og godt nytår til dig og dem som skal nyde den bedste version af dig

Så snart mine billeder er klar løfter jeg sløret for en meget spændende oplevelse…….

Kys i måsen til dig !

1 kommentar til indlægget


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt