Christina Wedel // 24. december 2010 // Ingen kommentarer

Glædelig JUL og sidste gave

Aftenens og årets sidste vinder i min sandhedskalender er :

Ursula som har vundet Mette Holbæks digitale kursus “Få succes med din bog-ide”

God og dårlig service med 5 minutters afstand

Jeg skulle have nogle nye gummistøvler fordi jeg skulle til et bryllup i Cisternerne, hvor der er vand på gulvet. Ville gerne have nogle gode nogle og gik efter Hunter eller Ilse Jacobsen. Da jeg har store lægge var det vigtigt at de var rimelig store optil.

Jeg gik ind i IJ butikken i Kronprinsensgade og fik fantastisk betjening. Damen fik på mest diplomatisk vist foreslået mig den lidt kortere model uden at sige at jeg havde fede lægge ;-)

Dog ville jeg gerne lige prøve en Hunter da de har en justerbar model. I Købmagergade finder vi en butik, hvor den unge pige henter min størrelse frem. Fordi udvidelsen sidder i siden, ser det ærligt talt forfærdeligt ud. Den unge pige spørger “hvordan det går”. Jeg fortæller at jeg ikke er vild med sidebulen, hvortil hun svarer. “Ja, nu er det jo altså kun en gummistøvle, ikk – den skal jo bare beskytte når det regner!”

5 minutter senere havde jeg købt min Ilse Jacobsen gummistøvle…

Ursula

Knus og GOD JUL til jer ALLE

Tak for stor deltagelse

Christina

Kram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

Du er nu tilmeldt