Christina Wedel // 02. januar 2010 // 41 kommentarer

GRATIS start på det nye år.

silver_lining__liten_HEfter et fantastisk nytårs kur ophold hos den skønne Pernille Melsted kom jeg i iver og begejstring til at udlove et gratis makeup kursus i det nye år. Dette for at undgå at se på flere kvinder som “ligner lort” som jeg så yndigt formulerede det…..

Det holder jeg selvfølgelig, og nu skal I blot tilmelde jer, så kommer der nogle datoer og praktisk info snarest….

Kram og HUHEJ hurra for det nye år !!!

41 kommentarer til indlægget


 • Hej Christina,

  Det er nok det praktiske element, som jeg kunne have gavn af udover læsningen af din gode bog, som jeg fik i julegave. For hvis du kan lære en meganærsynet ikke at ligne “l…” vil verden være kønnere;-).

 • Det høres jo bare for fristende ut!!! Men turen til København har jeg ikke mulighet til. Hva med å legge ut video av kurset på nett? Pliis?:)

 • Hej Christina,
  Sådan åbent for alle agtigt? Så er jeg så på som man kan blive. Vejer post-graviditet stadig 20 kg for meget og føler lidt halvdelen af dem sidder i hovedet, så kunne godt bruge nogen tricks.

 • Nøj, det kunne måske være vejen til at begynde at føle sig bare en anelse smart til div. fester – hvor min øjenskygge efter 5 sek. ligger i grimme kager, og måske i forvejen bare var super kikset!

 • Hej Christina,
  Fedt at du holder fast i det – jeg vil rigtig gerne lære at lægge bare én god makeup. Har i øvrigt også været i gang med at tjekke det tøj jeg gentagende gange har på i løbet af en uge. Nu ved jeg hvad det er jeg rigtig godt kan lide, super fedt og kæmpe tak for tip fra mig.

 • Hej Christina

  Har netop været så heldig at få dig en hel dag for mig selv i fødselsdagsgave fra min mand! – Og jeg er frisk på at lære nogle små makeup trick også!
  Hilsen Kamille

 • JUBIIII! Jeg tænkte SÅ meget på dig da jeg nytårsaften stod foran spejlet og lagde “den sædvanlige”
  Jeg er på! Og jeg er sikker på jeg også kan få et par stykker mere med.
  KH. Anna

 • Hej Christina

  Tak for sidst på Nytårs kuren! Og rigtigt godt nytår!

  Det var spændende at møde dig, sikke et livsstykke du er!!
  Jeg vil rigtig gerne tilmelde mig.

  Kh Vibeca

 • Kære Christina,
  – både Fie og jeg slog til med det samme 🙂 !! Så, ja TAK* meget gerne – jeg går altid i coma, når jeg står med de der sager i hånden …og endnu mere i coma, når jeg ser mig selv bagefter …
  KH*Ranvita

 • PS: Hvor lang tid skal du bruge? Jeg har booket Villa Wilder d. 21 januar og skal selv bruge salen i 2 timer fra 18.30-20.30- men måske du kunne ‘hoppe på’ også, før eller efter?

 • Den er jeg da helt sikkert med på, hvor, hvornår?
  Vælg mig, er blegere end baggrundsfarven på denne hjemmeside, og synes helt klart at jeg trænger til gode råd, men de har sku altid været dyre, men dette er jo rimeligt billigt ;o) Nice.

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt