Christina Wedel // 04. oktober 2012 // Ingen kommentarer

Grib i egen barm!

Så er den officielle brystkræft måned startet verden over igen !

Der er massevis af skønne både danske og internationale tiltag i den forbindelse. Jeg vil måneden igennem komme med eksempler på hvordan DU kan bidrage med både penge og hjerterum.

Har din mor,bedstemor, søster, datter, svigerinde, veninde, kusine, plejemor, lærer, barndomsveninde,sidekammerat eller dig selv været ramt af kræft ved du hvor meget støtte og viden  man kan hente hos de forskellige organisationer landet over. Det er IKKE gratis og ETHVERT bidrag fra dig tæller.

Der er en gratis App til din mobil LIGE HER hvor du også kan donere

Vil du have det lækre sæt undertøj herover og deltage i en gratis aften i barmens tegn ?

Støt Brysterne og lingeri-kæden Wunderwear inviterer nu alle kvinder til gratisarrangementer overalt i landet. Alle deltagere får et lækkert sæt undertøj med hjem – helt gratis!

 Dette nye og spændende tiltag motiveres således. Birgitte Strand, Kræftens Bekæmpelse: ”Der har været en utrolig opbakning fra befolkningen i de 8 år vi har eksisteret og det er vi meget taknemmelige for. Det betyder meget for vores arbejde, at så mange bakker op. Vores facebook-profil har bl.a. rundet de 400.000 fans, som løbende følger med i vores aktiviteter. Og i de 6 uger Støt Brysterne kører i år oplever vi rigtigt mange gode initiativer fra alle dele af landet.”

 

Gratis arrangementer og gaver

Hun fortsætter: ”Så i år vil vi gerne takke mange af de kvinder, som har fulgt og hjulpet os gennem årene ved at give dem noget tilbage. Derfor har vi indgået et samarbejde med lingerikæden Wunderwear, hvilket betyder at vi nu kan tilbyde alle vores støtter en speciel lingeri-aften og en eksklusiv gave – helt gratis! Det gør vi i samarbejde med Wunderwear og lingeri-producenten Missya, som til anledningen har produceret et unikt sæt seamless undertøj som alle deltagere vil få udleveret på aftenen.”

 

Få facebook kan du se alt hvad der sker lige her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *