Christina Wedel // 28. november 2013 // 3 kommentarer

Guide til at undgå fejlkøb!

fotoSå har jeg holdt endnu en skøn stylingaften i Århus igår hos SAND. Hvergang jeg holder disse aftener, går det op for mig at jeg er et KÆMPE opslagsværk af virkelig kloge og lette og anvendelige retningslinjer for hvad i damer gør og ikke gør og HVORFOR!

 

 

 

 

Her er 3 af de virkelig oplagte:

Hvis du er Ordenstypen..

Elsker du ;Orden,systemer, farvekoordinering, fejlfrihed, pletfrit, enkelt og klassisk kvalitet. Overblik i garderoben.Overtøj der passer i længden til resten af dit tøj

Derfor kan du IKKE lide: Slåombluser i strik (for de skrider og kommer til at sidde skævt). Skjorter i hør (for de sidder ikke til og de krøller) Lag på lag (for det er noget rod) for meget mønster (for det larmer i dine ører og øjne, virkelig larmer)

Så lad være med at købe disse ting ok!

Hvis du er Sportstypen..

Elsker du: strækstof, sportstøjsfornemmelsen,jakker der sidder til,lynlåse, knapper, 2-farvede ting, enkelthed og råt fremfor fint. Bukser fremfor kjoler. Ting med hætter og overtøj der er varmt fremfor elegant.

Derfor kan du IKKE lide: Flydende let silke (du kan ikke mærke dig selv indeunder), løse gavandter (man kan ikke se dit hårde arbejde med din sportskrop), for lange kjoler(for damet og man ser ikke dine flotte lægge) ting med bælter (irreterer i taljen, du elsker elastik) ting der sidder i taljen/højtaljede bukser (det kan du bare ikke ok ?) for mange smykker (de er i vejen)

Så lad være med at købe disse ting ok!

Hvis du er Kreatypen..

Elsker du; originalitet, blandede overflader og mønstre, cool prints,farver, talje og bryster, at kigge på andre kvindetyper, farver, god tilskærring, overtøj der kunne være med i romantisk afskedsscene i en film eller en kvinde på vej i krig.

Derfor du IKKE lide ; Noget alle andre har på (netop derfor), nylon (følelsen af noget kunstigt), lige linjer uden krop (du elsker former) businesstøj (for forudsigeligt) computermønster( tyder på ingen kreativ process)En ren sort garderobe (gør dig trist)

Så lad være at købe disse ting ok!

Og JA! der er flere undertyper. men læs ovenstående grundigt igen så kan du sagtens finde dig selv! Næste guide bliver med gode råd til hvordan ovenstående typer så kan prøve noget nyt!

Enjoy og hav en skøn Lille fredag!

Christina

 

 

3 kommentarer til indlægget


 • Kære Christina
  Tak for et supergodt tip – men kan man godt være to typer samtidig? Jeg føler mig f.x splittet mellem ordens- og sportstypen.

  • Kære Christina
   Du kan bande på man kan være flere.
   Faren ved at lave disse “typer” er altid at kvinder tror de kun må være en. Hvis vi alle fattede vi havde lidt fra flere og meget fra en, ville det være meget lettere for alle at blive trygge og glade i sit tøj
   Tak for ros, godt det kan bruges
   kram

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *