Christina Wedel // 10. november 2011 // Ingen kommentarer

Han skrev, jeg skrev, hun skrev……..verdens dejligste feedback!

Jeg har indimellem FORNØJELSEN af andre kvinders mænd…….:-) En dejlig bekendt har en mand som skulle have en for(NY)et garderoben. Han har rejst jorden rundt  mange gange, set de fattigste og de rigeste , og vist ret tit sat sig selv til sidst.

Men stil det har han masser af, så hvad skulle han med mig?.

Jeg skulle bare hjælpe ham med at være helt sikker i den….

Små justeringer og nye bekendtskaber i form af få (ja faktisk kun 2) butikker og en masse bekræftigelse i at det han egentlig mente han bedst kunne lide er det HELT RIGTIGE. For det som FØLES rigtig godt er jo det som er rigtig godt !!

Han skrev til mig:

Kære Christina,

Tak for sidst med hyggeligt, lærerigt og kreativt samvær.

Synes det er spændende at se nogen der er totalt professionel bare i en hel anden verden end den jeg ellers færdes i.

Overordnet synes jeg at det var en succes. Jeg er meget glad for mine nye ting- og de er også blevet værdsat af fruen, som mener, at det er længe siden at jeg har set så godt ud som i de nye dress.

Tingene er blev lagt på plads i skabene og der er nok lidt forskelligt derfra, der ryger ud, når mandagen er omme. Ud fra synspunktet, hvorfor skal man gå i det, når man kan gå i noget, der klæ’r  en meget bedre?.

Så skrev jeg til hans kone:

Kære L

Nej hvor har du en fantastisk mand!!!

Tak for lån det var en fornøjelse af de helt store.

kram

Wedel

Så skrev hun:

Kære Christina,

Tak! Jeg er altså også glad for ham. Klog, kærlig, sjov… Jeg har altid ment, at mere kan man simpelthen ikke bede om. Men nu viser det sig, at man kan få mere. Man kan få “smart”. Man kan få “lækker”. Man kan få “stilig”. Men intet af det, ville jeg – eller Jens – have fået uden din professionalisme. Så det er da mig (os), som takker!

Vi kan ikke rigtigt få armene ned. Jens synes, processen var virkeligt god og inspirerende. Og produktet er overvældende. Ingen af os havde troet, at det kunne lade sig gøre at komme hjem med en hel og sammenhængende garderobe. Hvor alt er lige i øjet. Med tørklæder som fantastiske ikoniske islæt hen over hele garderoben. Det hele har løftet Jens fra ok til top-lækker.

Så TAK fordi du “won him over” både med din personlighed og din professionalisme. Og gav ham tilbage til mig i en ny version, “Jens 2.0”.

Kærlige hilsner,

L

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *