Christina Wedel // 15. august 2012 // 1 kommentar

Har du lækre tæer?

Nu går vi jo nogle rigtige varme dage i møde og det kan være du skal have åbne sko/sandaler på…

Har du plejet dem ordentligt?, er de bløde og lækre og nylakerede?

Hvis du  kæmper med hård hud på fødderne, så er mine bedste råd følgende:

1.Du skal IKKE tage for mange fodbade, for det udtørrer faktisk din hud. Max et par gange om måneden og så husk at putte olie i vandet og ikke noget der er for sæbeholdigt. Mild og skånsom fodshampoo fra apoteket eller Matas uden perfume.

2. Smør både morgen og aften med rigtig god fodcreme.

3. Gå til en fodbehandling hver 6 til 8 uge. De kan skære og file osv, det må du IKKE selv, for du kommer til at tage for meget og så bygger dine fødder bare mere hård hud.

4. Det eneste du må slibe dine fødder med er en pimpsten som du kan købe hos Matas eller på apoteket. Brug den lige efter bad mens huden er fugtig. Smør så fødderne godt.

MIT ULTIMATIVE QUICKFIX

Men mit absolut bedste råd, mit hurtig fix til lækre tæer er denne alt for lækre Abricot Creme fra Dior som er beregnet til dine negle og neglebånd på hænderne. Men står du med de åbne sandaler og tænker dine tæer ser mindre lækre ud, så er det fordi de ikke er fugtet og lækre. Smør dine tæer med et MEGET tyndt lag og vupti har du ligeså lækre tæer som kun Cameron Dias plejer at have.

 

 

Når nu jeg også er vild må biler bliver jeg nødt til at dele følgende :

Jeg var på pressetur med Mercedes for at prøve den nye Mercedes A-Class. Her fik jeg at vide man kan får neglelak i samme farve som sin bil…….jeg må have lignet en som var misundelig for nu har jeg fået en pakke,helt til mig selv og mine skønne bløde tæer. Juhu jeg føler mig heldig-

Husk at købe Femina idag (torsdag) hvis du vil se smukke Christiane Shaumburg Muller i en svedig Mercedes og læse om nogel skønne cabrioletter jeg har prøvet ene og alene for din skyld……ja ok også for min egen fornøjelses skyld.

1 kommentar til indlægget


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt