Christina Wedel // 10. september 2017 // Ingen kommentarer

HAR JEG NÅET MINE DRØMME?

Hej,

For LANG tid siden, lavede jeg en vision-bog, som er bog, fyldt med drømme og tanker jeg havde 14 år siden. Jeg elsker at sætte mål, og gøre dem visuelle – fordi min erfaring er, at så er der meget større sandsynlighed for at de går i opfyldelse. Idag viser jeg dig min gamle vision-bog, og snakker lidt om hvad der er gået i opfyldelse og hvad jeg stadig mangler.

Har du nået nogle af dine mål og drømme? Skriv det i kommentar feltet nedenunder så vi kan inspirere hinanden og dele vores succes historier!

KYS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Forside Klub Wedel Kontakt

Få tricks til at blive lækker

Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

Du er nu tilmeldt