Christina Wedel // 20. december 2010 // 14 kommentarer

Her er den så til jer som blev spist i et spam filter…..Ærligheds kalenderen

Skriv din bedste eller værste shoppe oplevelse fra 2010. Det kan være en butik du har haft en dejlig oplevelse i som du gerne vil dele med andre, eller den største tøj brøler du har begået i år.Til gengæld deltager du hver dag op til jul i en skøn konkurrence hvor du kan vinde skønne gaver som;

Det vildeste anti rynke serum;” Vanety X“,

Pernille Melsteds bog “Find din passion“,

Christina Klitgaards E-bog “Skriv dig ind i dine læseres hjerte”

Ranvitas Ypperlige lydbog “Elsk dit hjem” ,

Mette Holbæks digitale kursus “Få succes med din bog-ide”

Makeup  fra “New C Id

Armbånd fra Dyrberg/Kern

Julia Lahmes Bog “Sandheden fra en løgner

2 timers uforpligtende brainstorm med Line Thit og jeg om dit fremtidige absolut lækreste foto ,

og meget mere….

Jeg sidder personligt og pakker og sender gaverne hver dag og glæder mig allerede !

Vær ikke genert, del dine oplevelser med alle os andre. Vi kan alle lære af det og er sultne efter lige præcis din historie !

14 kommentarer til indlægget


 • Kære Christina,
  Det bliver så den absolut værste shoppingoplevelse i 2010. Jeg havde hele sommeren været på udkig efter en sort kedeldragt. Finder den endelig i en dyr tøjbutik i Holbæk, hvor den var udstillet i vinduet. Med til historien hører det, at mand og børn var med, så de blev bænket på en cafe ved siden af butikken, mens jeg smuttede ind og prøvede dragten. Følte mig ikke helt sikker på, at det skulle være den, så fik lov at gå model med prismærke i nakken ind til min familie på cafeen. Vakte en del opmærksomhed! Det var lige før lukketid, så jeg impulskøbte efter ekspedienten havde overbevist mig, og den dag i dag, er jeg stadig ikke tilfreds med købet 🙂
  Mvh Charlotte

 • Hej Christina,
  Min bedste shoppingoplevelse ikke bare i 2010, men i det hele taget, var da jeg for et par måneder siden i New York forvildede mig ind i en Victoria Secret butik. Jeg har egentlig aldrig brudt mig særlig meget om at stå og prøve tøj i undertøjsbutikker, men nu hvor jeg var i New York, skulle jeg da lige ind og kigge, men det blev til meget mere end det. Da jeg prøvede en bh, var der en sød ekspedient, der kom og spurgte, om hun skulle hjælpe. Det behøvede hun ikke, men hun kiggede på mig og var ikke tilfreds med det hun så og så begyndte hun ellers at finde bh´er frem. Hun sagde til mig på en venlig og slet ikke påtrængende måde, at hun var Victoria Secrets ´braexpert´ og at hun gerne ville hjælpe mig med at finde den helt rigtige bh størrelse. Det fik hun lov til og mange bh´er senere var hun endelig tilfreds: ´this is the right size, definitely the right size´ og bh´en sad virkelig perfekt – både når jeg stod almindeligt, bevægede mig og løftede armene. Derefter fortsatte hun og jeg fik prøvet stort set alle typer bh´er i butikken og vi fik diskuteret, hvilke bh´er og farver, der var gode til hvilket tøj. Til sidst fik jeg et kort, hvor der var krydset alle de modeller af, som jeg havde prøvet, så jeg kan huske hvilke, der passer og hvilke jeg godt kan lide. Jeg kvitterede selvfølgelig ved at købe en del, for det var imellemtiden gået op for mig, at jeg brugte den helt forkerte bh størrelse. Jeg var lige pludselig blevet to skålstørrelser større og skrumpet i omkreds. Da jeg kom hjem fra New York fik jeg ryddet godt og grundigt op i undertøjsskuffen og har nu kun undertøj, der passer helt i størrelsen. Jeg nyder at gå med mine fine nye bh´er og kan virkelig mærke forskellen, så jeg skænker tit hende, der hjalp mig en venlig tanke!

 • I et foredrag fortæller du hvordan man skal få sælgerne til at hjælpe en med at finde det rigtige tøj. En dag beder min storesøster mig om at hjælpe hende med at shoppe. Vi tager i Lyngby Centret og jeg tager fat i sælgerne indtil de gider tage min søsters shopping seriøs! Det ender med vi finder en masse lækkert tøj til hende som hun stadig er rigtig glad for. Så til alle: Tag fat i din sælger of få hjælp, det er det de er der for! 😉 God JUL!

 • Jeg har en dårlig og en god oplevelse:
  Den dårlige: Jeg så et par støvler i Frederikssund jeg måtte eje, men desværre var de der ikke i min størrelse. Jeg blev henvist til stenløse som derefter henviste mig til Ballerup som henviste mig til herlev som henviste mig til RØDOVRE! Det er godt nok meget kørsel for et par støvler!

  Den gode oplevelse: Jeg fik tilsidst støvlerne i Rødovre og bruger dem hver dag!

  Kh Inge

 • Min største tøjbrøler i år skyldes ikke dårlig service, og har egentlig rod i noget godt, men alligevel.. Jeg fødte min søn i januar, og var hurtigt ude for at købe noget nyt tøj, ud fra den tanke at der jo nok ville gå en rum tid inden jeg var helt nede på normalvægten. Men det gjorde der bare ikke, så nu står jeg med en masse tøj som lige præcis er lidt for stort til at sidde rigtig godt. Så nu starter jeg forfra, på mit ikke særlig fantastiske barselsdagpenge-tøjbudget.

 • Hej Christina
  Min fedeste shoppingoplevelse i år dækkede ikke kun mit behov, men også min mands.
  Når min mand og jeg rejser, har han altid svært ved at finde nogle fede herreting, ja overraskende nok, har det aldrig været et problem for mig ;o) Men det skulle være slut her i år, i den første uge i oktober, hvor vi tog en uge til Paris. Paris viste sig at være Europas New York, og vi blev helt forelsket og kan ikke vente med en “lejlighed” til at rejse dertil igen. Vi var så utrolig heldige at komme ned til 25 graders varmt sommervejr, og lod sightseeing og museer vente til en anden god gang, for vi ville bare være ude hele tiden og så lige ind i en butik i ny og næ. Vi var blevet anbefalet god shopping i Marais kvarteret, og da vi stødte til området bevægede vi os langsomt ned igennem én lang gade der kun bestod af herreskjorte-butikker! Jeg tror ikke jeg overdriver hvis jeg siger at vi brugte 3,5 time på den gade og på at shoppe super lækre slimfit skjorter til min mand, med de fedeste farverige detaljer som vi ikke har set herhjemme, endnu! Men selv 3,5 times herreshopping, 5 skjorter og 3 elevatorblikke senere (ja Marais er tydeligvis et bøssekvarter) var jeg ikke engang pigeshoppe-misundelig, for jeg synes det var så fedt at han endelig kunne finde noget fedt at tage med hjem fra rejserne, og der var stadig meget af Paris tilbage. Vi brugte 3 dage mere alene i Marais kvarteret hor vi begge fik shoppet amok. Det var intet mindre end shoppe-heaven, for ligesom vi troede at vi havde set hele Marais, åbnede der sig hele tiden nye gader med små skønne designbutikker.
  Og ligesom vi kommer slentrende ned af en tilfældig sidegade, med favnen fyldt af shoppeposer støder vi pludselig ind i et gammelt vennepar som vi ikke havde set i 6 år, (vi mistede kontakten 2 år efter de flyttede derned), hvad er chancerne lige for det i en by med 12 millioner indbyggere! Så vi spiste middag med dem ude dagen efter hvor de kunne anbefale os nye gode shoppesteder til den sidste dag på den bedste ferie længe ;o)

 • I dag ville jeg ud og købe nye sko, da mine andre vintersko til sne er ved at gå i stykker, da det er tæt på jul og min fødselsdag i januar havde min mand bare sagt, jeg skulle købe lige dem jeg ville. Så jeg vælger en lokalbutik, da jeg synes, vi skal støtte de lokale, og jeg så et par støvler med rødt sælskin, der var fantastike. Der er 2 kunder (eller det troede jeg), da jeg kommer ind, så jeg kigger lidt rundt, støvlerne står i vinduet og jeg kan ikke komme til dem, så skal have lidt hjælp. Efter ikke at kunne den rette størrelse til den første kunde, henvender hun sig til den anden kunde, der så er en bekendt, der slet ikke skal have sko, men bare lige ville ønske god jul og hører hvordan det gik, imens jeg bare står og kigger, efter 2 minutter prøver jeg at henvende mig, men telefonen ringer samtidigt og hun vender ryggen til mig og tager den og sørme om det ikke også var en bekendt, hun begynder at snakke med. Så gik jeg ud og hjem og ingen røde sælskindsstøvler i denne omgang til mig. Nu sidder du sikkert og tænker at det er en ung pige, men nej hun var i 50 erne… Der har jeg ikke tænkt mig at komme igen…

 • God og dårlig service med 5 minutters afstand

  Jeg skulle have nogle nye gummistøvler fordi jeg skulle til et bryllup i Cisternerne, hvor der er vand på gulvet. Ville gerne have nogle gode nogle og gik efter Hunter eller Ilse Jacobsen. Da jeg har store lægge var det vigtigt at de var rimelig store optil.

  Jeg gik ind i IJ butikken i Kronprinsensgade og fik fantastisk betjening. Damen fik på mest diplomatisk vist foreslået mig den lidt kortere model uden at sige at jeg havde fede lægge 😉

  Dog ville jeg gerne lige prøve en Hunter da de har en justerbar model. I Købmagergade finder vi en butik, hvor den unge pige henter min størrelse frem. Fordi udvidelsen sidder i siden, ser det ærligt talt forfærdeligt ud. Den unge pige spørger “hvordan det går”. Jeg fortæller at jeg ikke er vild med sidebulen, hvortil hun svarer. “Ja, nu er det jo altså kun en gummistøvle, ikk – den skal jo bare beskytte når det regner!”

  5 minutter senere havde jeg købt min Ilse Jacobsen gummistøvle…

 • Længe havde jeg kigget efter en taske fra Rika i Birger Christensen og selvom den var langt over mit budget kiggede jeg drømmende på den. Jeg tænkte meget kreativt (økonomisk) og besluttede mig for at hvis den blev sat usmageligt meget ned, så ville jeg slå til. Min strategi var at tjekke med personalet hvornår der var udsalg og de mente den ville komme på udsalg! MEN – udsalget startede to dage før tid (ihhh – personale det kunne I godt sige) og da jeg kom ind i butikken var “min” taske i hænderne på en anden kunde. Langsomt sneg jeg mig ind på kunden, og da hun stillede den tilbage slog jeg til! YES YES YES – det måtte være et tegn og tasken var min. Den var sat usmageligt meget ned og jeg har været så glad for den hele året!!!

 • uhhhhh, jeg kom lige i tanke om min værste shoppeoplevelse for nogle måneder siden, da jeg kom til at stjæle ved et uheld!!!
  Jeg var inde i min yndlings undertøjsforretning i Århus, og det var en kold dag, så jeg havde sorte strømpebukser på inde under mine jeans. Jeg fandt nogle sæt som jeg ville prøve, og gik ind i prøverummet og smed alt pånær mine strømpebukser, for jeg kunne jo sagtens prøve underbuksernes størrelse ovenpå dem. Da jeg er ved det sidste sæt, lyder der pludselig et skrig fra ekspedienten inde fra baglokalet lige ved siden af prøverummet. Jeg blev helt forskrækket og skyndte mig at tage BH´en af og mit eget tøj på hurtigt. PANIK PANIK! Ekspedienten havde så opdaget en tyv, der havde prøvet med et kosteskaft ind igennem den sprække som vinduet stod åbent, at få fat på nogle ting, og hun havde lige nået at se en pose forsvinde ud gennem sprækken. Hun havde vist været ude for det en gang tidligere. nå men pyha sikke noget, jeg fik betalt for det sæt som jeg havde besluttet mig for og gik hjem. Et par timer senere da jeg skulle på toilet og hev ned i bukser og strømpebukser, opdagede jeg at der stadig sad et par sorte trusser uden på dem! og jeg blev simpelthen så flov, jeg skyndte mig selvfølgelig ned i butikken dagen efter for at aflevere dem tilbage og beklage mange gange og ekspedienten var jo heldigvis bare super glad for min ærlighed. Jeg var især glad for, at hendes alarm ikke havde lydt da jeg gik ud af butikken, tænk hvis jeg var blevet antastet som tyv! Jeg lover, jeg stjæler aldrig igen ;o)

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt