Christina Wedel // 28. juni 2009 // 3 kommentarer

Her er kjolen så ! og kavaleren…

blog kjoleHold nu op hvor jeg elsker mænd i smoking!!!

Se hvor fine vi blev. Det var så sjovt at se 70 piger i samme kjole. Nogle havde vendt den på vrangen og taget korset på (super sexet), andre havde taget bowlerhat på (meget Julia Roberts sexet) og andre igen havde desværre taget nogle virkelig kedelige sko på og så ikke ud til at forstå konceptet. Vi dansede til den lyse morgen og alle var smukke og ens, mænd som kvinder.

Jeg havde gjort mit hår og mine tårnhøje stiletter til mit tilbehør, det fremgår vist ikke helt af billedet, men lækker det var jeg ! Jeg droppede den røde læbestift selvom det var min egentlige ide. Jeg følte mig for 80 agtig….

PS jeg skammede mig lidt over at jeg ikke tog mit nye flotte korset uden på kjolen, Sgu pinligt jeg ikke selv fandt på det….men nu har jeg jo kjolen, så det gør jeg bar en anden gang. Hold øje for der kommer billeder fra  festens kjole højdepunkter !

3 kommentarer til indlægget


 • Hej Christina.
  Nu ved jeg at vi er ca samme str. og jeg vil vildt gerne have et korset, har gang i super vægttab og vil gøre noget for at gøre mig lækker for mig selv. Hvog har du købt dit og hvad har du af foreslag?
  Har i øvrigt bedt universet om at du kommer forbi mig og mit klædeskab, så nu venter jeg bare på at du kommer!!! ;o)
  Hej fra Mille

 • Kære Mille
  Du bliver nødt til at gå ind i Agent Provocateuer som ligger lige bag ved Illum i Kbh

  Agent Provocateur

  Pilestræde 6
  1112 København K

  * Tel. 33 91 99 31.
  De har de fedest korsetter og ALT muligt andet til din nye lækre krop. Jeg ved ikke hvor du bor, men det er rejsen vær lige gyldigt hvor du kommer fra. Sørg for at fortælle at du er igang med et vægttab. Selv om du måtte mangle både 5 og 10 kg. kan du sagtens købe det nu. Det er en hel ny verden som åbner sig for dig. Sæt god tid af og tag din kærrest eller veninde med.
  PS lige nu har de udsalg på udvalgte varer. Det kan godt svarer sig skulle jeg hilse og sige. De ligger normalt på ca. 2000 kr.

  God fornøjlese
  knus Christina

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt