Christina Wedel // 05. januar 2010 // 4 kommentarer

Her køber jeg meget af mit tøj.

Der er mange som spørge til min kjole på det nederste af mine nye billeder (sjovt nok på mail, hvad søren er I så bange for at andre skal tænke når I spørger til mit tøj???. Jeg bliver glad og du får en info du kan bruge 🙂 )

Den er fra Sport Max og fra min ynglings butik :

Hoffmanns Saloner som ligger  i Hellerup. De har også snart en web shop; siger Pia…..

Kram og god aften

4 kommentarer til indlægget


 • Hej Christina!

  Jeg bliver nød til at skrive, WOW for en viljestyrke, WOW for et resultat! Selvom jeg ikke kender dig, så skriver jeg det alligevel………..du ser vild lækker ud! Tillykke med dit hårde arbejde og det velfortjente resultat! Hvor længe har du været om at “miste” de 14 kg?
  Ærgeligt jeg først ser dit make up kursus nu er ellers lige på vej til DK!!!
  Til slut, nu er jeg helt overbevist om, at du har glemt mig………eller var det mon først mellem næste jul og nytår….,du ville skrive til mig :-).
  Stor respekt for dit resultat og godt nytår – kærlige kinesiske hilsner – Mie 🙂

 • Hej Christina

  Jeg har læst din bog og er i fuld gang med dine råd.

  Jeg har dog et stort problem med at finde jeans.

  Jeg har kvindelige former og bruger str. 38/40. Jeg er lidt svajrygget.

  Jeg kan ikke finde jeans, som jeg kan bruge uden bælte. De står altid lidt ud bagi.
  Inwear er det tætteste, jeg er kommet. Der står det da kun lidt ud, men jeg er stadig nødt til at have et bælte på for at holde dem inde i linningen bagpå.
  Hos Pieszak har jeg fundet et par, jeg ikke har bælte på, men de er mere leggins agtige. De er i hvert fald for stramme til, at jeg ville bruge dem uden noget over numsen.

  Har du nogle forslag til andre jeans, jeg kan prøve? En gang i mellem ville det jo være rart ikke at skulle have bælte på. Det giver altid lige en lille bule lige der på maven, hvor man gerne vil være flad 🙂

  På forhånd tak

  Hilsen Nini

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt