Christina Wedel // 04. februar 2010 // 17 kommentarer

Hjælp jeg bliver stormet

Unskyld kan godt se I bliver sure. Det var kun for at kunne få mange flere ind på samme kursus.

Men vi trækker det bare tilbage, og så er det jo stadig gratis.

Jeg regner med det bliver d. 11 Marts og vi bliver omkring 56 hvis I stadig vil

Knus

17 kommentarer til indlægget


 • Hej Christina,
  Jeg er ikke spor sur og kunne måske godt være interesseret i det andet – men har blot brug for lidt mere info – hvad er der i kittet; hvordan foregår det etc?
  Jeg glæder mig til at høre mere (og krydser fingre for, at det ikke lige lander på 11. marts, da jeg skal til de varme lande den uge ;-))
  Mange hilsner
  Sofie

 • Det er da et sindsygt godt tilbud!! Tænk, hvilken pris for SÅ meget make-up af yperste kvalitet og ikke destro mindre, betales ikke en krone for top professionel undervisning!

  – Og så er der mulighed for, at vi er flere der kan komme til fadet..;)

  Smil fra Anne

 • Hej Christina,
  Det var jo bare fordi man havde gået og følt sig så heldig fordi man kunne komme på sådan et gratis og fedt kursus, og pludselig var det bare hundedyrt, uden at man egentlig vidste hvad det var man skulle købe. Hvis man havde fået baggrunden bag fra starten af, havde det jo nok været helt cool. Under alle omstændigheder kan jeg ikke d. 11, så ønsker et godt kursus til dem der kan!
  Og tærten ser sgu lækker ud:-)

 • Altså jeg vil da gerne med, hvis der stadig er plads. Kunne man ikke stille make-up køb til rådighed hvis man så ville købe det. Og helt ærligt jeg vil sgu gerne give noget for det kursus, selvom det er gratis, det synes jeg med dine kompetencer er fuldstændigt sindsygt fedt.

 • Jeg vil også gerne med til det hele! Og ser det som en fantastisk mulighed til at opleve og nyde og lære en masse! Christine i sig selv er en oplevelse og stor inspiration og oven i købet man får lækkert make up med…tak! tak!

 • Jeg vil mægtig gerne – og 11. marts kunne ikke være mere perfekt – skal til fest både 12. og 13 :o) Skrev også på dit første indlæg om kurset.

 • Hej 🙂

  Jeg kan læse en masse om et SUPER spændende kursus som jeg rigtig gerne til deltage på …. men jeg kan ikke finde ud af, hvor jeg kan melde mig til … kan jeg få et hint?

  🙂

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt