Christina Wedel // 01. januar 2013 // Ingen kommentarer

Hjælp til UDSALG på nettet??

Allerførst..GODT NYTÅR!

Ja jeg slipper ikke uden om det..netshopping og udsalg

Som personlig shopper er det klart jeg foretrækker butikker TIL HVER EN TID! Specielt fordi jeg går så uendeligt højt op i service og det får man ikke PÅ SAMME MÅDE PÅ NETTET.

Men jeg følger jo med derude og der er virkelig nogle rigtig skønne webshops. Jeg køber intet andet end rejser på nettet men elsker at kigge med og lade mig inspirere og holde mig ajour til mine kunder.Følgende sites er lækre,sikre og overskuelige samt har gode fragt og retur regler/priser :

Lygums er egentlig en butik jeg kommer i med mine kunder i Hørsholm, men deres netshop skal du altså kende. De formår at have virkelig fede mærker som andre ikke har. Ejeren har tydeligvis et godt øje til strik, silke, kjoler og sko og specielt mange danske mærker. Se det er noget jeg forstår.
YouHeShe har jeg nævnt før men jeg er altså imponeret over hvor meget de har og hvor meget de inspirerer om styling osv på deres blog. Super trendy site fyldt med alle de fede mærker , både danske og mange internationale. Sko og tasker er klart noget at gå efter her også.

Jeg ved jeg bliver ved med dette undertøj fra London; Agent Provocateur.Men nu er der altså seriøse udsalgs priser. Gå ind i butikken i Pilestræde bag Illum i Kbh. hvis du vil kende dine str. Det er en oplevelse i sig selv.

Og hvad så med dig som bruger over str. 44?

ASOS er et site både til små, mellem og curvede kvinder. Fede sager til billige penge!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Forside Klub Wedel Kontakt

Få tricks til at blive lækker

Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

Du er nu tilmeldt