Christina Wedel // 09. september 2018 // Ingen kommentarer

HVAD ER DER I MIN TASKE // THROWBACK

THROWBACK: Denne video er fra 2014 🙂

Som mange af jer ved, har jeg lavet videoer i virkelig mange år. Derfor begynder jeg fra nu af, at poste gamle videoer en gang imellem her på bloggen. Bare rolig, der kommer en masse nye ting også – men der er så mange guldkorn i gemmerne. Første THROWBACK video er: Hvad er der i min taske? 2014 edition.

SE OGSÅ: Har du set min “hvad er der i min taske?” fra 2017. Eller så tryk lige her. 

Selvom videoen er 4 år gammel, er der stadig mange af de ting jeg har i tasken i dag. Og nej, min taske er heller ikke blevet mere ordentlig eller praktisk. Den er stadig ligeså rodet og fyldt med ting.

Hvad har du i din taske? Du må meget gerne skrive det i kommentaren nedenunder!

Kys
Christina!

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Forside Klub Wedel Kontakt

Få tricks til at blive lækker

Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

Du er nu tilmeldt