Christina Wedel // 04. maj 2012 // 1 kommentar

Hvad har man på til den nye AUDI A3??

 

I tirsdag skulle jeg sammen med Andrea Elisabeth Rudolf , Elle, IN og Femina præsentere den nye AUDI A3 som kommer her til landet i September. Hvad har man på på date med en bil ?

Jeg endte i en skøn sort kjole fra Diane Von Fyrstenberg,sko fra Michael Kors , mit elskede Georg jensen ur og smykker fra Illiana og et arvestykke. Jeg overvejede seriøst at tage mønstrede strømper på, synes det ser så pisse godt ud på andre , men tør ikke selv!!

Hvad havde du taget på?

 

 

1 kommentar til indlægget


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Få tricks til at blive lækker

    Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

    Du er nu tilmeldt