Christina Wedel // 07. august 2014 // 11 kommentarer

Hvad var DIN bedste hårdag?

fotoIMG_1739

 

Begge disse dage på billederne følte jeg at jeg havde en “God hårdag” så det handler ikke om smag men om god selvtillid.

Billedet til højre var i Tirsdags og det til venstre var i ottende klasse. Alle grinte af mit hår (i ottende) og jeg fik øgenavnet “Afro”. Det var jeg vildt stolt af,for jeg synes afroafrikanske mennesker var vildt cool, men er idag sikker på det ikke var ment som ros. Jeg synes det var eksotisk og Per fra 10. klasse spurgte da også om jeg ville være kærester. Det ville jeg ikke.

Nu kan du vinde en behandling hos BLOW som gæster Companys Original på Strøget. Du skal blot skrive om DIN(e) bedste hårdag(e) hernede under indlæg, MEGET GERNE med billede(der). Så vælger jeg en god historie og kårer en vinder på mandag.

BLOW_gulTryk på logo og læs mere om hvad de kan derinde hos BLOW!

Hav en skøn dag og husk at gøre dig umage.

Kys, Fru Wedel

11 kommentarer til indlægget


 • Åååh min bedste hårdag
  Og os den værste når man nu tænker tilbage!
  Åh Gud i lige start 80
  Jeg er jo af racen. “Hul i hæk” dvs. Krøllet uterligt hår.
  Min store drøm som 11-12årig var glat glat glat blond hår.
  Fik til en fest føntørret mit hår. Det var sååååå glat jeg var lykkelig!
  Åh Gud det var en gryde page klip!
  Buet pandehår og det hele!
  Glattejern ikke opfundet (ville ha. Reddet hele min teenager år!!!)
  Jeg vidste glæden var kort! Det ville krølle igen
  Så i dagevis som jeg med – hold fast!
  HÅRNET
  Blev mega mobbet af mine søstre.
  En tur hos blow out what a Price!
  Har altid krøller krus og mystisk hår.
  En dag med lækkert hår og fald
  Pick meeeee

 • Jeg har desværre meget langt mellem gode hårdage. Jeg har fint og tyndt hår, på grund af arveligt hårtab. Heldigvis er jeg fornyligt påbegyndt behandling hos Hårklinikken, og jeg glæder mig til at se hvilke mirakler det kan udrette. Den gode hårdag jeg bedst husker var for nogle år siden, da jeg skulle til temafest, baroktema. Jeg havde gang i alt hvad jeg ejede af volumenprodukter og youtube-tricks – og stod til sidst med en brandflot frisure og tænkte “hvor i alverden kom alt dét hår fra?!”. Jeg følte mig lækker hele aftenen, og har fotosokumentation hvis dét ønskes :o)

 • Puha…ja lige nu er jeg igang med et fra kort til langt helvede, så jeg glæder mig rigtig meget til at få gode hårdage igen 😉 men jeg prøver at gøre mig umage og ikke mindst huske nakken hver dag og nogle dage lykkes det og andre dage gør det bestemt ikke!!!

  Så mine gode hårdagd er, desværre, mere held end forstand.. Men jeg er glad når det lykkes 😉

 • Jeg har en rigtig god og sød veninde gennem 30 år, som er frisør, og som altid sørger for at jeg føler mig lækker (i håret

 • Min bedste hårdag har helt klart været en torsdag i marts sidste år, hvor jeg skulle på pop-up-restaurant. Jeg skulle faktisk skrive eksamen, der skulle afleveres kl. 12 dagen efter og jeg var ikke rigtig startet. Jeg gad ikke afsted, for jeg havde en lidt dårlig dag, hvor jeg ikke syntes, jeg så godt ud i noget. Mit pandehår var blevet lidt for langt, men havde ikke haft tid til at tage til frisøren og få det studset. Mit hår ville bare SLET IKKE som jeg ville. Suk. Jeg gjorde så det, at jeg føntørrede pandehåret udaf – à la Farrah Fawcett i 70’erne og BUM, så sad håret sgu og gjorde mig i meget bedre humør.

  Da jeg kom derned, kunne jeg først ikke finde mine veninder og da jeg fandt dem, sad de ved siden af 2 meget interessante og tiltrækkende mænd. Mændene gjorde pænt plads til mig og jeg fortalte, at jeg skulle på date næste dag, så jeg da hellere lige måtte pudse mine flirtekundskaber af på dem – og det gjorde jeg så (senere også på ejeren af baren, som stod for en lind strøm af drinks).

  Needless to say, så endte det med at være én af de klart bedste aftener i hele 2013 – som sjovt nok startede med et hår, der slet ikke ville makke ret til at starte med – men nøj, jeg følte mig lækker bagefter 😉

 • Min bedste hårkam var i 2008. Jeg har haft mange gode hårdage siden, men denne aften står som noget særligt.

  Vi skulle holde fest i det lokale kulturhus.

  Min mand og jeg blev (hemmeligt) gift et par måneder før og denne aften ville vi så afsløre det. Holde tale, du ved…

  Min mand og hans ven har ordnet lyd i Kulturhuset, de ville gerne hjem og skifte tøj. Imens gik jeg så rundt mutters alene i Kulturhuset med mit lækre bobbede hår. Det var højt, stribet og bare pænt. Jeg gik rundt og tog selfies og drak champagne, mutters alene til høj musik. Dansede lidt rundt.

  Der er vinduer fra gulv til loft så masser af vinduer at spejle mig og mit hår i.

  Jeg er ret glad for mit hår, mit udseende generelt. Til trods for de ekstra kilo.

  Så jeg tossede rundt, men en anelse beruset inden gæsterne kom…

  Det ender med, at en udefrakommende gæst afslører vores hemmelighed og mange af gæsterne blev sure på os.

  Men jeg husker lige så tydeligt alle mine selfies 🙂

 • Min bedste hårdag var den dag jeg blev gift. Jeg var hos frisøren dagen før, og blev klippet og “dullet godt igennem” så håret var let at sætte op også pynte med en stor stof blomst i.

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt